-
Poviseni trigliceridi i holesterol
Drage curke,
nemam pojma jeli normalno da se u trudnoci povecaju trigliceridi i holesterol? Znam ono recimo za trudnicki secer i da se leukociti povecaju. Danas se bas iznenadih kada sam vidjela da su mi i trigliceridi i holesterol povecani i to prilicno. Ja se dosta zdravo hranim, jedem dosta voca, mada moram priznati volim i slatko, specijalno sada u trudnoci. Pitacu ja svoju dr sta ona misli o ovome, ali eto dok ne odem kod nje, zanima me da li neka od vas ima iskustva sa ovim.
Hvala.
-
Osoblje foruma
Da li si bila na specijalnoj dijeti 72 sata prije vađenja,ili barem 12 sati prije vađenja natašte?
Ako nisi ,ponovi vađenje,nalazi mogu biti lažno pozitivni.
-
-
Hvala vam puno
.
Ma joj iznenadih se jer su povecani, a to mi nije bas drago.
Ipak cu ponoviti nalaze a i razgovarati sa svojom dr sta ona misli o tome.
-
Definitivno ponovi nalaz, i meni se desio lazno pozitivni nalaz i to me jos dr. zvala doma da sam maltene hodajuci mrtvac.
Prije ponovljenog nalaza sam samo pripazila da dva-tri dana prije ne jedem jaja, banane, gazirane sokove, rostilj i drugi nalaz je bio u granicama normale. I naravno dan prije jedi laganiju hranu jer vrijednosti mogu biti povisene samo zbog jace vecere!
Vidjet ces da ce sve biti u redu!!
-
Hvala vam puno curke
.
-
Povišeni TG i Chol u trudnoći su normalni,posljedica djelovanja hormona,trebaš ipak pripaziti na prehranu zbog ev. pojave tegoba sa žučnjakom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma