Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Poviseni trigliceridi i holesterol

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Poviseni trigliceridi i holesterol

Drage curke,

nemam pojma jeli normalno da se u trudnoci povecaju trigliceridi i holesterol? Znam ono recimo za trudnicki secer i da se leukociti povecaju. Danas se bas iznenadih kada sam vidjela da su mi i trigliceridi i holesterol povecani i to prilicno. Ja se dosta zdravo hranim, jedem dosta voca, mada moram priznati volim i slatko, specijalno sada u trudnoci. Pitacu ja svoju dr sta ona misli o ovome, ali eto dok ne odem kod nje, zanima me da li neka od vas ima iskustva sa ovim.
    Hvala.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da li si bila na specijalnoj dijeti 72 sata prije vađenja,ili barem 12 sati prije vađenja natašte?
    Ako nisi ,ponovi vađenje,nalazi mogu biti lažno pozitivni.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Meni su bili povišeni i morala sam u bolnicu kao bi mi tamo kroz neko vrijeme mjerili uz posebnu prehranu. Bila sam 3 dana u bolnici kako bi dobila nalaze da je sve u normali ( čak i manje ). Krivi je bio prvi nalaz.
    Sada da mi se to dogodi tražila bi prvo da se ponove kvalitetno nalazi ambulantno ,a ne da sam zbog toga morala u bolnicu. Prva beba mi je imala 2 godine i bila strašno vezana uz mene ( naravno ) i to nam je objema bio bespotrebni šok.
    Zato je moj savjet da prvo ponoviš pretragu
    Sretno, bit će sve o.k.

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala vam puno .
    Ma joj iznenadih se jer su povecani, a to mi nije bas drago.
    Ipak cu ponoviti nalaze a i razgovarati sa svojom dr sta ona misli o tome.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Definitivno ponovi nalaz, i meni se desio lazno pozitivni nalaz i to me jos dr. zvala doma da sam maltene hodajuci mrtvac.
    Prije ponovljenog nalaza sam samo pripazila da dva-tri dana prije ne jedem jaja, banane, gazirane sokove, rostilj i drugi nalaz je bio u granicama normale. I naravno dan prije jedi laganiju hranu jer vrijednosti mogu biti povisene samo zbog jace vecere!

Vidjet ces da ce sve biti u redu!!

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala vam puno curke .

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Povišeni TG i Chol u trudnoći su normalni,posljedica djelovanja hormona,trebaš ipak pripaziti na prehranu zbog ev. pojave tegoba sa žučnjakom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •