Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
Možda sam previše revoltirana jer sam se naslušala sličnih izjava tokom moje desetogodišnje borbe. Naročito kad vidim krasnu djecu mojih prijateljica do kojih su uspjele doći IVF postupkom. Ne mogu shvatiti da takve riječi izlaze iz nekog tko je vjernik. I uopće moje poimanje Boga nije da kažnjava nekog za nešto. Kakav bi to onda Bog bio???
Pitaj svoju prijateljicu tko to kaže da je "umjetna veliki grijeh"? Da li je to došla naredba izravno od Boga? Najviše mrzim kad ljudi ne upotrebljavaju mozak i ponavaljaju kao papagaji ono šta su čuli bez da su prethodno razmislili o tome. Zbog takvih ljudi kao šta je tvoja prijateljica danas imamo ovakav zakon i svi vi koji kažete kako bi trebala oprostiti prijateljici, neka tako oproste i Milinoviću. JA NE MOGU.
x

uvijek se sjetim jedne kolegice koja mi je rekla, usred mog 1. ivf-a da je ono što radim grijeh. a ona trudna 3 mjeseca, od toga udana 4, muža zna godinu dana...
rekla sam joj da nema ona POJMA kako je to biti 13 godina u vezi i 8 godina u braku i ne imati bebu i da svoje zatucane izjave zadrži za sebe, sramota da fakultetski obrazovana osoba ima takav stav. ova me gleda, pa se trzne i reče: u biti, kad se sjetim one DVIJE menstruacije koje sam oplakala otkad smo počeli raditi na bebi RAZUMIJEM te.
rekla sam joj - kad 12 pomnožiš sa 8, 10 ili 13, onda ćeš me razumjeti.

tko su oni da se miješaju u moj život i moju sreću??? tko im daje to pravo??? posudila bi im ja godinu dana praznih ruku i srca, da im malo ilustriraju bol kroz koju mi prolazimo.