Results 1 to 50 of 264

Thread: religija - potpomognuta

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    TwistedQ's Avatar

Draga Kiki, tvojoj prijateljici stvarno fali širine u razmišljanju i zato ju je teško kriviti ali u tvojoj situaciji umjesto da ti pruži podršku i razumjevanje ona izusti takvu rečenicu?! Užas..
    Bog i Crkva nisu isto. Crkva je ipak rezultat rada ljudskog uma koji je jako ograničen i pitanje je koliko uspješno uopće može objasniti svijet oko sebe. Bogu sigurno ne fali širine. Ipak je on BOG..
    Last edited by TwistedQ; 10.05.2011 at 15:32.

aleksandraj's Avatar

Quote Originally Posted by TwistedQ View Post
    Draga Kiki, tvojoj prijateljici stvarno fali širine u razmišljanju i zato ju je teško kriviti ali u tvojoj situaciji umjesto da ti pruži podršku i razumjevanje ona izusti takvu rečenicu?! Užas..
    Bog i Crkva nisu isto. Crkva je ipak rezultat rada ljudskog uma koji je jako ograničen i pitanje je koliko uspješno uopće može objasniti svijet oko sebe. Bogu sigurno ne fali širine. Ipak je on BOG..
    Da li cemo biti roditelji ili ne, vjerojatno jeste volja Bozja. On je covjeku dao razum da pomogne drugome pa i u stvaranju novog zivota. Nije mi jasno da se nadje opravdanje za ratove i ubijanje, za pedofiliju i druge ruzne stvari, a ovdje ne. Ja zivim u malom dalmatinskom mjestu gdje je sramota ici na MPO. Nitko o tome ne zeli javno govoriti, osim mene. Ja kad idem na MPO postupak to svima kazem i nije me sramota. I ako ikada postanem mama na taj nacin, nece me biti sramota. Uopce me nije briga kakav stav imaju drugi..ja zivim svoj zivot. Mene je jedna zenska oprala da je to grijeh, a znam da je abortirala ljubavnikovo dijete. Tada sam joj to sasula u lice i od tada joj nije palo na pamet nesto tako spomenuti...cak se i moj muz zgranuo kako joj mogu tako nesto direktno reci. U Boga vjerujem i to mi je dovoljno....ako mi On podari dijete i u MPO postupku, to je bila Njegova volja....a ljudi neka govore. Znate one, psi laju, karavani prolaze...