-
Vidim da je dosta cura "pogodio" moj tekst i da neke misle kako nije pogodan za ovaj forum.Ja se ispričavam ako sam nekog povrijedila ili ako se netko osjeća uvrijeđen zbog mog teksta,ali mislim da ne bi trebao.Ja to gledam drugačije.
Nisam mislila nikoga napadati kako kaže pino! Mislila sam da je tema- Religija-potpomognuta,a kako sam i sama prošla potpomognute oplodnje,iznjela sam svoje mišljenje za koje mislim da je ispravno po tome jer je gledano sa Božjeg stajališta...
Svatko od nas ima slobodnu volju i može za sebe odlučivati što je dobro za njega.Ne mogu ja nekog prisiliti na svoje stavove kao obavezujuće ili univerzalne protiv njegove volje. Niti sam imala namjeru-kako Shanti kaže- da nekome tumačim nekakvu isključivu istinu sa velikim I.
Istina je dostupna svima,ali ću odgovoriti na post Rvukovi2. Zanimljivo mi je kako je Rvukovi2 rekla kako njoj ne može pomoći niti jedna religija ako svaka tvrdi da je Bog jedan,a onda svaka religija objašnjava neke univerzalne istine kako joj odgovara u odnosu na vrijeme i politička druženja.
Mnoge ljude zbunjuje to što vide da ima bezbroj religija,a svaka drugačije stajalište i svaka drugačiju istinu. Biblija je knjiga od Boga i daje nam odgovor na svako naše pitanje. Ona govori da postoji samo jedan Bog,samo jedna prava religija,jedna istina,a to je ona koju je naučavao Isus.
Istina je da danas ljudi sami kroje svoje istine i svoja vjerovanja onako kako im paše,pa tako i sama Crkva koja se prva ne drži Božjih zapovijedi. Zbog toga mislim da je ispravno samo Božje gledište,odnosno ono što piše u Bibliji,a ne ono što ću izmisliti sama ili ono što će mi netko drugi reći,a kosi se sa Božjom riječi.
Citati iz Biblije mogu se upotrebljavati i interpretirati na različite načine-kako kaže pino-ali samo ako ne poznaješ cijelu Bibliju. Citate koje sam navela u gornjem tekstu ja tumačim drugačije od nekog drugog. Nekome pak oni ništa ne znače. Svatko ima svoju slobodnu volju da radi,čini i misli kako hoće.
Želim reći kako nikoga ne osuđujem za ništa,samo sam iznjela svoje mišljenje,moju religiju koja se temelji na Bibliji. Slobodno vi iznesite i vašu,ipak je ovo topic na tu temu.
Onima koji još nisu uspjeli ostvariti svoju najveću želju u životu,želim da im to što prije uspije. Od srca... tebi belinda7...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma