Zaista pojedini ljudi si uzimaju pravo da glume boga i da iako i sami se nađu u jednom teškom problemu ,a to je neplodnost i dalje smatraju da je to za njih ok i da je Bog uz njih jer eto hvala bogu njima nije trebalo donirano sjeme ili jajna stanica pa oni žive tj tumače bibliju na pravi način,a mi krivi kršćani koji smo išli u Prag ili će neki tek ići se usuđujemo postati roditelji i zbog tog u najmanju ruku trebamo goriti u paklu...
htjedoh reći dragoj Moniti ,a prvo želim naglasiti da se nemam namjeru svađati
da je toliko licemjerno napisala svoj post i da sam sigurna da se ta ista Monita slučajno nađe u situaciji da treba donirano sjeme vrlo brzo bi tu istu Bibliju sebi prilagodila i malo drugačije tumačila i gotovo sam sigurna da se ne bi odrekla trudnoće i rađanja nekršćanskog djeteta jer "pravi vjernici" neidu nikako na mpo po mnogim tumačenjima, tako ja shvaćam crkvu ,a ta ista uredno koristi metode koje njoj odgovaraju jer eto tako piše u bibliji dok s druge strane nas proziva na jedan odvratan način
unatoč svemu ja sam vjernik i kroz čitav život osjećam tj predosjećam određene stvari i znam da me Bog čuva kao i moju djecu i da nikada nisam skrenula s puta i iskreno uopće me ne pogađaju takve stvari ali danas sam u pms-u , 8) a i žao mi je onih koji još sami nisu načisto sa svojim osjećajima s takvim načinom ostvarivanja roditeljstva , a takvi im sigurno još više otežavaju ionako teško razdoblje u životu