Ja bih pak rado čula nekakvo decidirano, štoviše, službeno mišljenje RKC o MPO, o meni kao ženi koja ne vidim problem u MPO, o mom suprugu koji također ne vidi problem u tome, o našem djetetu kojem se toliko nadamo i koje tako silno želimo, a koje bi moglo biti začeto nekom od metoda potpomognute oplodnje. Ne zato što će to utjecati na našu odluku je li nam prihvatljiva MPO, jer u vezi toga smo apsolutno načisto sami sa sobom, nego je li nam prihvatljiva ikakva povezanost s takvom RKC. Licemjerje ne volim, ni kod sebe niti kod drugih, prema tome, ako RKC smatra da je to protiv Božje volje, onda posljedično mora smatrati i da to dijete nije željeno od Boga (a opet, voljela bih vidjeti kako se koprcaju u pokušajima da objasne kako je moglo biti začeto mimo Božje volje), pa smatram da bi, znajući takav službeni stav, bilo krajnje licemjerno to prešutjeti i krstiti dijete. Jer onda crkva to moje dijete ne bi željela kao svoga člana, a ni ja ne bih željela da naše dijete i ja, a sigurna sam ni moj voljeni, budemo članovi takve crkve. Eto...Originally Posted by perkica