Pretpostavljam da je najviše reakcija zbog Monitinih postova, ali ona je također osoba koja je imala problema s neplodnošću i čija bebica je začeta medicinski potpomognutom oplodnjom. Monita je na vlastitoj koži iskusila četiri stimulacije i pet ET, i svoje veselje zbog bebice koju je dočekala u posljednjem od ET je podijelila i na ovom forumu:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?p=1255881

I ja sam prvo skočila na njezine riječi, međutim, gotovo sam sigurna da nikoga time nije htjela uvrijediti, nego objasniti u što ona vjeruje. Doduše, i dalje sam znatiželjna u vezi toga kako je ona konkretno povezala svoje MPO i svoju religiju, ali na žalost, ne javlja se.

Meni se čini da je ova rasprava, s ozbirom na temu kojom se bavi, generalno prilično dobra i kvalitetna i doista ne vidim razloga da je se, ukoliko se na ovakav način i nastavi, zaključa. Ukoliko će moderatorice ipak tako odlučiti, moram napisati da mi je drago što je do sada nisu zaključale jer sam ovdje pročitala neka vrlo zanimljiva razmišljanja, shvatila i po ovom pitanju da svoje stavove dijelim s dosta ljudi, i saznala neke činjenice o religijama koje nisam znala.

Ima li netko link na tu famoznu ružnu raspravu od prije par godina (ne uspijevam ju pronaći)? Voljela bih pročitati što se tada događalo...