-
Pretpostavljam da je najviše reakcija zbog Monitinih postova, ali ona je također osoba koja je imala problema s neplodnošću i čija bebica je začeta medicinski potpomognutom oplodnjom. Monita je na vlastitoj koži iskusila četiri stimulacije i pet ET, i svoje veselje zbog bebice koju je dočekala u posljednjem od ET je podijelila i na ovom forumu:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?p=1255881
I ja sam prvo skočila na njezine riječi, međutim, gotovo sam sigurna da nikoga time nije htjela uvrijediti, nego objasniti u što ona vjeruje. Doduše, i dalje sam znatiželjna u vezi toga kako je ona konkretno povezala svoje MPO i svoju religiju, ali na žalost, ne javlja se.
Meni se čini da je ova rasprava, s ozbirom na temu kojom se bavi, generalno prilično dobra i kvalitetna i doista ne vidim razloga da je se, ukoliko se na ovakav način i nastavi, zaključa. Ukoliko će moderatorice ipak tako odlučiti, moram napisati da mi je drago što je do sada nisu zaključale jer sam ovdje pročitala neka vrlo zanimljiva razmišljanja, shvatila i po ovom pitanju da svoje stavove dijelim s dosta ljudi, i saznala neke činjenice o religijama koje nisam znala.
Ima li netko link na tu famoznu ružnu raspravu od prije par godina (ne uspijevam ju pronaći)? Voljela bih pročitati što se tada događalo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma