Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: doji dok hodam!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno doji dok hodam!!!

Moj lutak je u zadnje vrijeme sebi lijepo osigurao da doji dok ga ja nosim, što po danu i nije takav bad, ali navečer već padam s nogu i voljela bih da može dojiti dok sjedim ili ležim.
    prije mi to nikad nije radio, to je fora od prije 15-ak dana.
    kako ja sjednem on počne lupati rukama i nogama po meni.
    nije soor, nije problem s LD, nije teška glad u pitanju, čim se dignem sve ok.
    počne i spavati, kad smo pomislim sjesti krene plač i tučica.
    pomagajteeee

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemam konkretno nista, osim mozda da pokusas dojiti sjedeci na lopti, kod nas je to islo... lagano ljuljanje, pa postupno smirivanje. sve skupa u marami

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mog malisana to isto zna primit s vremena na vrijeme Onda traje do 10 dana i pusti ga odjednom - ja nista ne forsiram, pa sam dodje na svoje.
    No, to noskanje i setanje dok doji traži samo po danu i eventualno pred uspavljivanje za noc. Po noci doji normalno dok oboje lezimo u krevetu.
    Sad ne znam jel to kod tebe oduvijek tako ili se isto radi o nekoj fazi :? , a ako je faza, pa proci ce ga

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo isto imali fazu kad se Lucija cicala samo dok sam je nosila. Noću sam je uspijela prevariti pa sam sjedila na krevetu i držala je u naručju. Ali po danu - isključivo nošenje. Mislim da je tada imala oko 4,5 mjeseca. Srećom to je kratko trajalo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma prije je bilo sve super, dojenje čisti užitak. legli bismo na kauč ili krevet i dojili. sad je to gotovo nemoguće. po danu ga još nekako smirim, ali popodne i navečer nema šanse, miran je samo dok se nosi. nadam se da je faza, jer je neizdrživo.
    imate li neku maramu za preporučit, gdje se to kupi i koja je korist od nje, mislim ipak ga treba nositi?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

imali smo i mi tu fazu. trajala oko mjesec dana. sigurna sam da će proći i to zato što moja cura sad doji tako da ja ležim, a ona hopše po meni i ciki . ono hodajuće dojenje, vjeruj mi, imalo je više smisla

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa
    moja cura sad doji tako da ja ležim, a ona hopše po meni i ciki . ono hodajuće dojenje, vjeruj mi, imalo je više smisla
    slatkica

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo nervozu u dojenju rješavali beskrajnim ponavljanjem jedne te iste pjesme na CD-u. Mislim da mi je već i let down radio na nju

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a stolica za ljuljanje?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne pomaže ništa i dalje je nervozan čim sjednem
    sutra mi dolazi pedijatar da vidi jel pitanje soora ili nečeg drugog, iako ja mislim da nije soor, jer bi onda uvijek plakao
    navečer ga nekako uspijem uspavati na cici, ali kako ga spustim u krevetić nakon 5 minuta počne nemir, trlja se po glavi, mlati rukicama po zraku, po sebi i to ga probudi. onda ga ostavim kod sebe u naručju, ista stvar
    dosta dugo mu treba da se potpuno opusti, umiri i zaspe
    počne dojiti oko 19 30, a cijela stvar do njegovog spavanja završi između 22 i 23 h
    zašto mora proći tu nemirnu fazu i je li to normalno da se budi?
    što da napravim da ne kida san, da ga pustim da se sam umiri ili da ga vraćam stalno na cicu?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj melrose prvotno napisa
    što da napravim da ne kida san, da ga pustim da se sam umiri ili da ga vraćam stalno na cicu?

Ja ga ne bih pustala da se sam umiri - pa kako ce, jadnicak??? :?
    Jos je malen za tako nesto.
    Ja sam sigurna da je to samo faza i da ce ga proci, samo moras biti strpljiva i s jakim misicima, a ako ih nemas - vec ce se zjacati

Probaj ovo s istim pjesmama kada ga umirujes. Moj mali obozava Gibonnija :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •