Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: razine u kreveticu

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno razine u kreveticu

ispricavam se ako tema vec postoji ili je o njoj vec pisano,ja nisam uspjela nista pronaci

ovo bi ustvari mogla biti i anketa: kada ste krevetic spustile na srednju ili najnizu razinu?

naime moj bebac ima 6 mjeseci i koji dan, ne puze jos ali se dize na ruke i gleda sto se to dogadja tamo preko ograde. pocinje me biti strah da ce se dignuti a da ne skuzim i pasti...

kakva je situacija kod vas?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

molim moderatoricu da prebaci topic na 0-1 hvala i jos jednom sorry

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Prebacujem sa Kreativnog kutka!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prebacili na 2 (srednju razinu) sa 5 mj kad je počeo sjedit i vješat se po stranici
    na 3 (najnižu) kad je sa 6 iskočio van iz kimbija..

i sad bi ga spustila na pod da ogu jer pokušava stalno izać van iz njega

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako se dobro sjećam kako te razine izgledaju , ja bih na srednju stavila kad se dijete počne okretati, a na najnižu kad počne sjediti. jer nikad ne znaš u kojem momentu će svladati iduću vještinu

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja mislim da naš krevetić ima samo dvije, ali nisam sigurna. Na najnižoj je bilo do nekog 4,5. mjeseca, a onda, kad je J. počela se onako postavljati na ruke i koljena, spustila sam.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mi još nismo spustili!
    ionako je u njemu samo po noći i to ne cijelu noć nego prvu polovicu kada je uključen baby-alarm, a ja sam brza ko munja!!!
    nekako mi je lakše kad onako malo zakmeči samo se nadviti nad nju i zašuškati ju!
    ali po danu ju ne ostavljam jer se diže na ruke i liže ogradicu i valja se i obavezno glavom gađa šaraf od mobila!
    ako ti je po danu u kimbu, snizi obavezno!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Slažem se sa Lutonjicom, tako smo i mi - sada je na srednjoj razini, s tim da podignem stranicu do kraja kada je sam u sobi (kada spava preko dana), a spustim je po noći da mi je lakše dosegnuti ga iz našeg kreveta

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam brza ko munja

ovako sam i ja mislila. zato mi je prvo dijete nekoliko puta gadno palo. kao što rekoh, nikad ne znaš u kojem momentu će savladati neku vještinu.

s tim saznanjem, adekvatno osiguravam stan za iduću vještinu čim savlada jednu (npr. kad je propuzala, ja sam odmah osigurala stan kao da se već može ustati, kad se prvi put ustala, kao da već može hodati...)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Naš kindač ima 2 razine na donju smo spustili sa 6,5 mj,i to još nebi da ga nisam jedanput našla kako kleči i pokušava se dići :shock: .
    Skoro me infarkt trefil

_________

D 1998.
    I 2007.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam spustala kad sam skuzila da mu stojecki precka dode do struka, znaci moze se prekobicnuti van, imamo 3 razine

prije par mjeseci smo izbacili i onu platnenu zastitu jer se frajer popeo po njoj i skoro zveknuo na pod

ne znam sto cu uskoro jer mi se cini da jos malo pa ce narasti da mu i ova zadnja nece biti dovoljno visoka :/

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mislim lutonjice da si totalno u pravu, spustamo i to jos danas!

i meni je bilo kad sam ga stavila na pod na dekicu da se igra i trknula u kuhinju po nesto,ja se vratim a on kraj kauca ( morao se bar 3-4 puta okrenuti!!) :shock: ...
    nikad neznas kad ce svladati sljedecu vjestinu!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma slažem se ja curke s vama!
    ali kad čupi spava, ja surfam!
    a komp mi je u hodniku ispred spavaće sobe!
    ali fakat ju preko dana ne ostavljam jer vidim da bi zveknula van!
    vidim to kad ju stavim dok sam u sobi!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nas ima samo donju razinu i to mi uopce nije problem. Kindac je odmah kraj kreveta, malac je u razini samnom i tako najbolje vidim sta radi. Ponekad, ponoci, kad se pocne meskoljit, samo ispruzim ruku, uhvatim njegovu rucicu kroz resetku i spavamo dalje. :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naš ima 3 razine i bembolina za sad spava na najvišoj razini.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Naš je imao tri razine, sad ima i četvrtu, "podrum nisku"
    MM probušio dodatne rupe i spustio madrac najniže što može. Na kraju ću morati mijenjati madrac, ovaj je neki visok, sa federima, samo čekam kad će otkriti da se na tome može (od)skakati :shock:
    Ne znam ni gdje da tražim bebi madrac bez federa :? kod nas su samo takvi...
    Inače, sad joj je rub ogradice do ispod pazuha. "Zaštitu" oko ogradice kreveta nikad nisam ni stavljala. Htjela sam da je uvijek mogu vidjeti, a i stalno sam razmišljala koliko li to prašine skuplja...

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Na srednjoj je razini od 3 mjeseca i to zato jer mi se zapravo nikad nije sviđalo da je tako visoko...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Ne znam ni gdje da tražim bebi madrac bez federa :? kod nas su samo takvi...
    Inače, sad joj je rub ogradice do ispod pazuha. "Zaštitu" oko ogradice kreveta nikad nisam ni stavljala. Htjela sam da je uvijek mogu vidjeti, a i stalno sam razmišljala koliko li to prašine skuplja...
    tu di sam ja ni nema sa federima, svi su tanki, punjeni nekakvom pjenom,sve u svemu bas dobri...

a ja se mislim da kupim jos jednu ogradicu jer i pored ove jedne opet vire ruke i noge iz krevetica a zacuje se svako malo kako lupne glavom o rub

mi smo jucer spustili na srednju razinu i mirnije spavam

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi smo odmah stavili na najnižu, maknuli stranicu kinderbeta i spojili ga s bračnim krevetom.

Jako brzo mu je mjesto spavanja postao naš krevet, a u njegov smo odlagali nespeglani veš!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hmmm
    to i mene muci...
    kind dobili pa ona o poklonjenom konju... nema razina, a mi jos kupili neki ultra debeli madrac...
    jel bi nekome bio problem da mi u cm kaze koliko bi trebalo biti od madraca do ruba kinda? L se primi za rub i dize na koljena i vec gleda preko ruba :/

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ne znam u centimetrima ali ne bi smjela moći gledati preko ruba!
    probušite sami rupe i snizite podnicu!
    4 jaka šarafa i stvar riješena!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

M. imama 4 i pol mj. i još uvijek spava na najvišoj razimi. Dal bi bilo vrijeme da spustimo na nižu razinu?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja mislim da bi jer je sad u dobi kad postanu pravi istrazivaci, pogotovo ako se vec okrece s leda na trbuh i obrnuto.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi smo odma na najnižu, ima samo 2 a ova gornja mi je djelovala previsoko.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hmm,zbunjena sam sad.Moj mali ima vec 7 i pol mjeseci a jos smo na najvisoj razini,ostavim ga i po danu da spava sam u sobi i jos ga nikad nisam nasla u opasnoj pozi, okrene se na somak ali nista zabrinjavajuce,krevet inace ima tri razine.Znaci da ga spustim :?

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ja bih na srednju stavila kad se dijete počne okretati, a na najnižu kad počne sjediti. jer nikad ne znaš u kojem momentu će svladati iduću vještinu
    mi smo točno tako i radili, pa nije bilo straha niti problema

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa ja bi spustila
    moj krevetic ima dvije razine i kad sam skuzila da se pokusava dignuti na koljena spustila sam ju na doljnju razinu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Eto,krevetic spusten!Inace vidjela sam da ima 4 razine

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

prebacili na srednju kad se počela sama posjedati i puzati, a sada je na najnižoj jer je već mogla dohvatiti rub i tako se dići na noge (našli je par puta kako stoji u krevetiću).

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja ima malo više od 5 mjeseci i taman sam gledala kako je vrijeme da ga spustim jer se šefica kako spava na prsima digne na ruke i izvije glavu skroz preko ograde tražeči di smo mi.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo imamo 9. mjeseci i prijavljujemo spustanje na najnizu razinu jer sam ga nasla kako kleci i drzi se za rub :shock:

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mi smo na najnižoj razini od prvog dana. Ti visoki nivoi mi nikako nisu pasali, zapravo jedino iz razloga što kad ležim u svom krevetu, beba mi mora biti u razini očiju i ruke...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Danas dođem iz kupaone i imam što vidjeti-moj 7mjesečni sinko stoji u krevetiću, držeći se za ogradu!!!Bravo mali, ali čim tatko dođe doma, spuštamo te na najnižu razinu :D 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •