monika5 prvotno napisa
Moram vam isprićat događaje koji su nam zaćinili ovaj vikend posebnim! U petak dolazimo po Leonu u vrtić a ona u suzam jer ju boli noga, tete u ćudu jel kažu nije pala i ona tvrdi isto a ja ne panićarim jel mislim proći če ćim dođemo doma i krenemo se igrat! No kod kuće koma ona plaće i ne miće nogu,nemože više ni hodat polako nas frka al ja kao mama terapeut krenula masirat nogu a ono sve gore! Zovemo pedijatricu koja kaže da prićekamo jutro a ako nastavi odma na hitnu! Cijelu noć smo je mi okretali i pomagali jer se nije više usudila ni pomaknut! prvo ujutro zovemo dr. Sabola i odlazimo na pregled gdje ona nakon vađenja krvi prvi put saje na nogu i od straha od daljnjih pretraga tvrdi da ju ništa ne boli a jedva hoda! preporuka mirovanje i ćujemo se u ponedjeljak jer su svi nalazi o.k!!! Danas nas dr.nazove ujutro neka mi ipak odemo kod ortopeda da nebi bio synovitis i danas navećer obavila i to i fakat je;zljev krvi u zglobnoj ćašici kuka izazvano nekom virozom koju je nedugo preboljela! Ja sam fizioterapeut al ja fakat nism imala pojma da jedna viroza može to napravit!!!! Jel imao netko taj slućaj? Dal se to ponavlja? Još sam u šoku a ortoped je oduševljen sa njom kolko ona to dobro podnosi s obzirom o zahvaćenosti podrućja,,,,,, terapije nema samo optimalno mirovanje i provjerit sutra crp i sedimentaciju da nije još nešto upaljeno!!!!!!!!