Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Crvene uške

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Crvene uške

...dakle,prije par dana sam vidjela da je N. crvena uška,kako je to bilo odmah nakon šetnje gdje su i mene izjeli komarci mislila sam da ju je bocnuo u uho jer sam ju naravno tu zaboravila namazat Autanom.... FYI meni i nakon 5dn na nozi još stoji jaka crvena fleka od uboda,no ja imam baš jake reakcije na ubod komaraca...nju dosada i nisu bockali a ako i bi,imala bi malu flekicu koja bi brzo prošla....

Maloprije došli sa plaže,otuširala je i pita me MM da sto joj je to sa ušima...svrbi ih i ja pogledambe uške jako crvene!!!! Pogledala sam u kanal i nije joj unutra crveno,samo izvani....

Nije mi jasno,pa ne vjerujem da ju je jos jedan čvoknuo i to baš na drugo uho jer nema uboda po tijelu....
    A ako nisu komarci onda je nesto sto se širi!!! Još gore! Brine me što se svrbi,pa sa se ne do Bog proširi na ušni kanal....
    Jeli to za poći u dr? Zasad sam joj samo poprskala Octeniseptom,možda jos namazem uljem od gospine trave....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel ima šanse da se opekla na suncu?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ne vjerujem,idemo rano ujutro,ona je tamnoputa i brzo hvata boju....imala je kapu,jesu joj malo usi virile ali prije bi negdje drugo pocrvenila,po guzi npr....
    na ovom uhu koje je crveno od prije 5dn kao da se vidi da je bio neki ubod....hm....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

A ne znam, meni je najlogičnije ako su uške virile da su se pekle. To je vrlo česta pojava. Jel joj mažeš uške kremom?

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kad sam mazala i njih bi ali zadnjih par dana ju uopce vise ne mazem i niti se malo ne zacrveni...mazala sam joj kantarionovim pa mi se cinilo maloprije da je malo manje....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj najstariji je imao kao mali klempava uha i kratku kosu i vrlo često su ga komarci baš uboli u uha. Ne u samu resicu nego gornji dio, to je znalo biti jako otečeno i crveno da je izgledao kao vaza s drškama. I slikali smo ga takvoga. Namazala bi kamagelom ili fenistilom, nešto za smirenje ali bilo bi par dana tako otečeno, tijekom dana se smanji pa kako on čoha opet se navečer poveća.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj najveći dobi te simptome ili kad je jako ugrijan ( puno trčao) ili kad ima temp. 40, ili ak je malo duže na suncu jer su mu uši ko u dambe

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Moj ima takve uške čim je malo dulje vani po vrućini, ne mora biti direktno na suncu. Znaju mu biti skoro ljubičaste.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala cure,izgleda da je onda ipak do sunca...jutros smo opet bili na plazi,ovaj sam joj put namazala usi i nije vise bilo jako crveno...mada sam vidjela da se ona u snu pred jutro bas jako cese po usima...meni odma padaju gljivice na pamet samo je to totalno cudno mjesto za njih.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •