Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Herbalife i dojenje?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Herbalife i dojenje?

Čula sam da postoji kombinacija preparata Herbalife koji se mogu uzimati i za vrijeme dojenja a da ne dođe do smanjenja/nestanka mlijeka! Imate li takvih iskustava ili ste nešto čuli o tome? Unaprijed hvala za info!!!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisam uzimala HL ali uvalili su mi ljetos neke materijale, pa sam pročitala... uglavnom, ima preparata koji sadrže guaranu, to je jaki stimulans (slično kofeinu) i nikako ga ne bi smjela uzimati dok dojiš. Trebala bi dobro proći popis sastojaka s pedijatrom ili nekim drugim dr. koji se u to kuži.
    Osim toga, dok dojiš ne bi smjela mršaviti više od 1-2 kg mjesečno, a to možeš i bez HL.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Trudnice i dojilje uzimaju F1, F2, F3, F4 i HERBALIFELINE, kao dodatak uobičajenoj prehrani. Hoćeš li mršaviti, ovisi isključivo o količini ostale hrane koju unosiš.
    Ako se bojiš debljanja (jer uz tvoje normalno jedenje+HL možeš se udebljati), izbaci neke nezdravije, rafinirane namirnice koje možda inače pojedeš, u korist HL.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: Herbalife i dojenje?

Citiraj Lovanna prvotno napisa
    Čula sam da postoji kombinacija preparata Herbalife koji se mogu uzimati i za vrijeme dojenja a da ne dođe do smanjenja/nestanka mlijeka! Imate li takvih iskustava ili ste nešto čuli o tome? Unaprijed hvala za info!!!
    teško da postoji sastojak koji može utjecati na količinu mlijeka, ali moguće je da postoje sastojci koji bi putem mlijeka mogli naškoditi bebi.
    prije bilo kakvog trošenja nepoznatih preparata ili namirnica, raspitaj se o sastojcima i njihovu utjecaju na dojenče.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ispričavam se na OT ali svi mi imamo pristup web str Herbalife i zbilja nam ne trebaju reklame na forumu...
    hvala

uostalom apri je već napisala da se treba raspitati,ne vidim pametovanje s njene strane već savjetovanje!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •