-
timing!
imam problem!
krenuli smo s dohranom i nismo se baš proslavili!
naime, ne znam kada bi bilo zgodno da jede!
teško mi je istempirati da je budna, dobre volje, ni sita, ni gladna!
dva puta do sad sam potrefila dobar trenutak i smazala je dve jušne žlice!
stvarno super, a inače prihvati jednu žlicu i to premeće po ustima dok mi na kraju ne da pusu samo zato da bi to ostavila na mom licu!
i zanima me koliko dugo taj obrok može stajati?
npr. skuham palentu, ponudim, ona odbije i sad bi možda još koji put u danu ponudila ako mogu?
ali vjerovatno nije isto s palentom i npr. mrkvicom. ili???
kada ih vi hranite?
-
moj Bruno jede otprilike sat vremena nakon buđenja...ustvari on bi mogao jesti čim nekog drugog vidi da jede.
npr. spava od 10-11 i onda oko 12 ruča.
A ovo što pitaš u vezi stajanja hrane...ja mislim da danas pripremljenu hranu možeš komotno cijeli dan ponuditi...pa ne može se to tako brzo ništa pokvariti. Neka me netko ispravi ako griješim. :/
-
Osoblje foruma
Ja joj nudim otprilike sat vremena nakon jutarnjeg budenja. Kako se budimo u isto vrijeme, odnosno ona budi mene, prvo cica i dok se presvucemo itd. ja doruckujem i ona sa mnom zvace krisku jabuke.
A 'pravi' orok dohrane joj nudim u vrijeme naseg rucka, to je obicno izmedu 13 i 14, nekad spava prije toga, nekad poslije. A obzirom da jede sve sobne temperature (toplo ne zeli) nije problem ako joj se ohladi palenta, mrkvica ili vec sto je na meniu.
-
1) ja sam je hranila obično sat ili sat i pol iza mliječnog obroka.
2) danima je jela samo jednu ili dvije žlice. nisam joj istog dana nudila ponovno, nego tek sutradan otprilike u isto vrijeme (između 12 i 14 h). hranu sam držala u frižideru najdulje 24 h.
3) palentu samu nije htjela jesti (ni sada, nego samo u kombinaciji s povrćem ili voćem), tako da smo danima jeli mrkvicu, ev. s rižinim pahuljicama, pa jabuku.
4) imali smo u dva navrata pauzu od po tjedan dana, jer je odbijala dohranu. kad sam vidjela da je to mučenje i njoj i meni - pauza. i to je pomagalo (i njoj i meni), sazrela bi za nastavak.
5) komade voća ili povrća u ruku nisam joj nikad davala, i vjerojatno neću još dugo.
stvarno je važno biti strpljiv i ne nervirat se ako ide presporo za naš ukus. njima treba vremena i tomu se treba prilagoditi. sada jede sve što joj ponudim i nema problema.
sretno!
-
Ninik, pogledaj topic Dnevni meni vaše bebe, tamo cure puno pišu o tome što i kada im dječica jedu. Ovaj topic ključam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma