-
vibriranje
malo čudan naziv ove teme, ali stvarno ne znam kako bi drukčije pojasnila..
naime, od početka ovog 17 tj, javlja mi se jednom-dvaput na dan nekakvo vibriranje iznutra...
dosta čudno, ne znam jel itko imao takv osjećaj..kao da neka vibrirajuća struja prolazi dolje ispod trbuha
to traje nekih 20 tak minuta i prestane..
jel imao tko takvo iskustvo?
-
-
-
palo mi je napamet, ali nekako nisam sigurna, zato i pitam!
a zašto bi to bilo samo dvaput dnevno?nekad nijednom
-
Osoblje foruma
pa zato što je tako mali/a, da ga/je ne osjetiš svaki put kad "prođe".
-
to je tvoj leptiric....
-
to je tvoj mali
-
-
To ti je bebač, ne brini. Normalno je da ga ne osjetiš stalno, budi zahvalna na tim divnim trenucima. Sve ćeš ga češće i jače osjećati. Pusa
-
-
hvala cure, već sam pomislila da nešto nije u redu.. nikad to nisam osjetila u životu.
baš vibra, kao neka struja.
hvala puno na odgovoru.
-
:D
Leni, počelo je počelo....javlja se bebač
evo mi smo sad 21+4 i ja osjetim kuckanje...onako kao da mi pokuca rukicom. pogotovo kad se ćućnem ili ne bilo koji način napravim pritisak na trbuh, a ono unutra tup tup kao da mi hoće reći: ej debela ispravi se, ionak tu nema baš puno mjesta
-
Joj Leni, kako si me podsjetila na te dane: ja sam bila u 16 tjednu, moj suprug je prao sudje (
, ja sam morala mirovati), kad sam mu rekla da osjecam da me nesto skaklje nisko u trbuhu. On nije komentirao, ja sam utihnula i nastavila gledat TV. Proslo je par minuta, pogledali smo se istovremeno i ludjacki prasnuli u smijeh jer nam je u istom momentu sinulo odakle to skakljanje. To mi je jedna od milijih trudnickih prica.
-
-
imam ja i povremena škakljanja i sl, ali ovo vam izgleda stvarno kao da ste priključeni na neki stroj koji šalje vibrirajuću struju..zvuči smiješno,ali je tako..
danas ni V od vibrića
-
Joj ja sam vec i zaboravila na to vibriranje...
To mi je bilo tak fora. Ispocetka sam se, naravno, brinula, ali poslje sam skuzila da je to sasvim normalno.
leni uzivaj u tim slatkim carima trudnoce jer kad te prvi put posteno opali zazeljet ces se samo vibriranja
-
dakle, dva dana ništa i jučer poslije tuširanja počne(uglavnom poslije tuširanja ili malo dužeg hoda) i evo još uvijek vibrira..
dakle, mislim kada onda spava?
jedva čekam pregled, vidjeli smo na UZV da je vrlo živahna ali da uopće ne spava :? :?
-
-
Leni draga uzivaj u pokretima svog
. Moju princezu sam osjetila prvi put sa 14+2 onako ko da imam leptiriće u busi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma