-
Ucestalo mokrenje
Evo i mene prvi put na ovom forumu i odmah bi voljela dobiti sto vise vasih misljenja
Radimo na bebi vec par mjeseci. Ali vec mjesec dana imam problem s ucestalim mokrenjem. Naime, cak se dizem i po noci, i to uvijek osijecam pritisak mjehura. Nikakvih drugih znakova moguce upale nemam. Bila sam kod gyna koji me pregledao, rekao da je sve u redu i da napravim urino kulturu zbog moguce upale mjehura. Nalazi dosli uredni: rijetki leukociti, kultura: sterilna.
Inace, M je bila prije 15-tak dana...
Sta dalje da radim, da li da inzistiram na brisevima ili to nije potrebno?
-
Osoblje foruma
Ja imam taj problem još od poroda, učestalo mokrenje, pritisak,osjećaj koda bi stalno i uvijek mogla na WC, i koda mi mjehur nikad nije prazan.Užas.
Urinokultura sterilna, ginekološki sve ok(doduše, čekam rezultate pape,al opet, nema papa s time veze)
Ginekologica mi je savjetovala da pogledam funkcionalnost mjehura??, crijeva(ako imaš i s njima problema, mogu i ona bit uzrok, pritiskat mjehur i sl)..
a ja se sve mislim da nije ni kralježnica(koja mi je koma) loša opcija za krivca
Nego, još nešto, dala mi je vježbe za mišiće zdjelice, mogu i oni bit krivi.
-
Jesi skoro radila kks? Kakav je bio šećer?
-
sta je kks?
doduse u vrijeme kad je ovo pocelo imala sam problema sa opstipacijom, medjutim to se rijesilo u par dana. i sad mi se desi da nakon jela imam osijecaj nadutosti, jel onda to mozda problem u crijevima?
-
-
nisam je odavno radila, mislis da bi trebala?
-
Pa neznam, ja bi. Pogotovo zato što traje već mjesec dana, moraš od nekuda krenuti. Jel hodaš dobro utopljena sad po zimi? Ne hodaš bosa po kući? Navećer kad legneš u krevet omotaj se dekicom oko trbuha i guze, možda si se samo nahladila.
-
uvijek sam dobro obuceno, pokrivena dekicama, tako da sigurno tu ne lezi problem...
-
ginica mi je rekla da sam se vjerojatno prehladila i da je prehlada zahvatila tkivo :/ nesto tako, u svakom slucaju... kaze da se dobro utoplim, da vezem dzemper oko struka i da s njim spavam kako bi se sto bolje ugrijala i da pijem puno tekucine po mogucnosti caja...
ja nikad nisam cula za ovako nesto... mislite da je to to, ili da kopam dalje?
-
Ako piješ puno tekućine provjeri šećer.
-
sad pijem malo vise tekucine (cajeva, sok od brusnice), inace ne...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma