Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Ucestalo mokrenje

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Ucestalo mokrenje

Evo i mene prvi put na ovom forumu i odmah bi voljela dobiti sto vise vasih misljenja
    Radimo na bebi vec par mjeseci. Ali vec mjesec dana imam problem s ucestalim mokrenjem. Naime, cak se dizem i po noci, i to uvijek osijecam pritisak mjehura. Nikakvih drugih znakova moguce upale nemam. Bila sam kod gyna koji me pregledao, rekao da je sve u redu i da napravim urino kulturu zbog moguce upale mjehura. Nalazi dosli uredni: rijetki leukociti, kultura: sterilna.
    Inace, M je bila prije 15-tak dana...
    Sta dalje da radim, da li da inzistiram na brisevima ili to nije potrebno?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja imam taj problem još od poroda, učestalo mokrenje, pritisak,osjećaj koda bi stalno i uvijek mogla na WC, i koda mi mjehur nikad nije prazan.Užas.
    Urinokultura sterilna, ginekološki sve ok(doduše, čekam rezultate pape,al opet, nema papa s time veze)
    Ginekologica mi je savjetovala da pogledam funkcionalnost mjehura??, crijeva(ako imaš i s njima problema, mogu i ona bit uzrok, pritiskat mjehur i sl)..
    a ja se sve mislim da nije ni kralježnica(koja mi je koma) loša opcija za krivca
    Nego, još nešto, dala mi je vježbe za mišiće zdjelice, mogu i oni bit krivi.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jesi skoro radila kks? Kakav je bio šećer?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sta je kks?

doduse u vrijeme kad je ovo pocelo imala sam problema sa opstipacijom, medjutim to se rijesilo u par dana. i sad mi se desi da nakon jela imam osijecaj nadutosti, jel onda to mozda problem u crijevima?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kompletna krvna slika

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nisam je odavno radila, mislis da bi trebala?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa neznam, ja bi. Pogotovo zato što traje već mjesec dana, moraš od nekuda krenuti. Jel hodaš dobro utopljena sad po zimi? Ne hodaš bosa po kući? Navećer kad legneš u krevet omotaj se dekicom oko trbuha i guze, možda si se samo nahladila.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

uvijek sam dobro obuceno, pokrivena dekicama, tako da sigurno tu ne lezi problem...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ginica mi je rekla da sam se vjerojatno prehladila i da je prehlada zahvatila tkivo :/ nesto tako, u svakom slucaju... kaze da se dobro utoplim, da vezem dzemper oko struka i da s njim spavam kako bi se sto bolje ugrijala i da pijem puno tekucine po mogucnosti caja...
    ja nikad nisam cula za ovako nesto... mislite da je to to, ili da kopam dalje?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ako piješ puno tekućine provjeri šećer.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

sad pijem malo vise tekucine (cajeva, sok od brusnice), inace ne...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •