Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: bolovanje za njegovanje djeteta nakon operacije

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno bolovanje za njegovanje djeteta nakon operacije

Oprostite, ako sam pogriješila forum....

Imam pitanje vezano uz operaciju djeteta. Radi se o operaciji preponske kile. Dijete bi trebalo biti pušteno isti dan.

Koliko imam dana prava dobiti bolovanje za njegovanje djeteta i može li ono početi s danom djetetove operacije?

Htjela bih znati koja su mi prava i opcije kako bih bila spremna pred našom pedijatricom i da znam se postaviti na poslu.

Malo sam zbunjena s prilogom iz jučerašnjeg Dnevnika (nisam ga cijelog vidjela) vezanog uz otvaranje i zatvaranje bolovanja samo kod spec. medicine rada. Do sad sam s preporukom pedijatrice išla uvijek svojoj liječnici opće prakse koja mi je otvarala i zatvarala bolovanja.
    Kamo sad idem?

Puno je pitanja i hvala na pomoći. Malo sam uzrujana zbog skore operacije...

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: bolovanje za njegovanje djeteta nakon operacije

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Malo sam zbunjena s prilogom iz jučerašnjeg Dnevnika (nisam ga cijelog vidjela) vezanog uz otvaranje i zatvaranje bolovanja samo kod spec. medicine rada.
    Odnosi se na ozljedu na radu, ne "redovno" bolovanje.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za bolovanje za dijete i dalje je ista procedura.

Imas pravu ozeti bolovanje dok ti je dijete u bolnici, na osnovu djetetove uputnice a u bolnici ti onda daju potvrdu da si bila s djetetom taj dan u bolnici. Koliko imas pravo na njegu nakon povratka iz bolnice - ne znam. Kada se B vratio iz bolnice (nije bila operacija u pitanju) ja sam zamolila pedicu da mi da bolovanja najviše što može, dobila sam 15 dana. (bilo to 2003.).

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa
    za bolovanje za dijete i dalje je ista procedura.

Kada se B vratio iz bolnice (nije bila operacija u pitanju) ja sam zamolila pedicu da mi da bolovanja najviše što može, dobila sam 15 dana. (bilo to 2003.).
    Da, maksimalno se može dobiti dva tjedna.

Hvala na odgovorima.

A što se tiče priloga iz Dnevnika, sad mi ima smisla. Hvala!

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam za Denisa poslije operacija dobila 4 tjedna - istina, bilo ih je 4 komada u 2 tjedna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

2 tjedna u komadu bez komisije i ovisno o dijagnozi. Ali, može se produžiti ako pedijatar pošalje na komisiju, ili ako je dijagnoza takva da zahtijeva više dana

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa
    2 tjedna u komadu bez komisije i ovisno o dijagnozi. Ali, može se produžiti ako pedijatar pošalje na komisiju, ili ako je dijagnoza takva da zahtijeva više dana
    Da, da, to sam mislila. Maksimalno 2 tjedna bez komisije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •