nisam znala kako da stavim naslov, molim moderatore da isprave ako sam fulala.
da ne duljim:
domagoj - 16 mjeseci, od listopada (jaslice...) nije ozdravio. samo se redaju infekcije, upale i viroze. prekinuli smo s jaslicama prije tjedan dana, pauziramo nekoliko mjeseci i pokušavamo ga oporaviti no doktori nam nikako ne pomažu:
- 27.1. završili kuru klavocina radi upale grla (moraxela bakterija)
- 30.1. zakurio 39, nije ni malo bio bolje od 1. dana klavocina
- do danas 4.1. ima pa nema temp, kašlje i dalje i nos jako šmrkav
- danas ujutro 39 i krv na nos, bili u zaraznoj i dobili amoxil zbog upale uha (uvijek mu se upale uha, čak su mu htjeli rezati bubnjić jednom prilikom a ovaj puta nas sa zarazne nisu ni poslali otorincu pa mislim da nije tako gadna upala ali ipak neka popije amoxil...)
stvarno sam očajna više s tim antibiotikom i ne želim mu dati. već sam jednom odbila pa je sr.nje ispalo ali ovo je too much. klavocim i amoxil u 8 dana razmaka. dođe mi da pucam po njima! pa neće mi se dijete nikada stati na noge kada mi ga stalno kljukaju antibiotikom!
jednom prilikom smo od privat pedijatra dobili garason antibiotske kapi za upalu uha (dr je protiv antibiotika) pa razmišljam da ne dam amoxil već pokušam kapima i nakon par dana odemo na kontrolu.
trenutno koristimo operil, nalijevamo se fiziološkom, pijemo petrovićev med i nabavila sam echinasea kapi danas počinjemo, sutra mi dolazi uzv inhalator.
želim pokušati mu pomoći bez antibiotika. ili mu je trenutno organizam preslab kako bi se sam oporavio? molim vas koji znate, a znam sa vas ima jer niste nam samo jednom pomogli, da mi date svoje mišljenje kako bi postupili sada...ja sam očajna.

Odgovori s citatom
.
.
.
.
, šta bi tek bilo da nema foruma poput ovog
?