Evo, malo novih Svenovih fotkica, da vam ne bude dosadno do ponedjeljka kada se vraćam na forum,![]()
http://www.babababies.com/view/view_...fm?SITEID=9367
Ugodan ostatak vikenda 8)
Evo, malo novih Svenovih fotkica, da vam ne bude dosadno do ponedjeljka kada se vraćam na forum,![]()
http://www.babababies.com/view/view_...fm?SITEID=9367
Ugodan ostatak vikenda 8)
ajme kako je sladak, pogotovo u tom lipom skafanderu. nego jel se meni cini ili njemu kosa ide sve svjetlija i svjetlija
Medeni Sven, a tamo gdje spava...![]()
I meni se čini da je skoro plave kose na nekim slikicama.
O.K.! Ubijte me, ali ja sam luda za Svenom! Brunda, srića tvoja da si na avatar opet stavila slikicu di ja vidim moga ljubljenoga lipo!![]()
Mislim si kad sam otvorila sliku na Sljemenu, :shock: vau! Šta Sven radi s Andree Agasijem? Muž ti je na prvi pogled isti on(barem na ovoj slici).![]()
Curo, sin ti je bombončić, vidi se, curice će ga opsjedati kad poraste!![]()
A mama ga fino uči slamati ženska srca, lijep, zgodan, kuha...![]()
Pravi mali frajerčić!!!!! Superička je!!!
Predivan je. Super je u skafanderu![]()
Sva su ova djecica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno ne znam sta bih vise napisala na ovakve topice.![]()
Pa je, nešto mu je svijetlija.Fortuna prvotno napisa
Ali, samo da kažem da je bio jučer kod frizera i sad ima pravu frajersku frizuricu. Sad mi se kada je ošišan čini da nije tako svjetla. Možda je ono bilo još od mora, pošto ga od tada nismo šišali![]()
Prepala sam se tebe pa sam odmah stavila fotkicu gdje mu se vidi facaMajaMajica prvotno napisa
![]()
Da, da, nije samo na fotki nego i ovako. A ja imam noge kao Šteficaivancica prvotno napisa
![]()
Ne, stvarno liči, svi mu to govore. Čak i on kad čita na teletekstu rezultate tenisa kaže: Opet sam pobijedio Federera, makar me ovaj put jako namučio![]()
Sven mi je presladak djecak. Cestitam mami i tati na super odradjenom poslui mozete biti ponosni na tako lijepom sinu.
sven je prelijep!![]()
Sven je pravi komad 8)
Sven je fantastican mali covjeculjak! a gdje samo nadjete svu tu cool robicu?? i postao je pravi plavokosi!!!!
Presladak je taj Svenic.A bogme i pametan jede i taj cokolino. Mejra ga nece
![]()
Mejra neće Svena ili čokolino?
JA bih rado da Sven češće jede nešto drugo a manje čokolino, no moje dijete obooožaaaava "čokso" i najčešće nakon nuđenja zdravijeg doručka završimo ipak na čokolinu![]()
A Svenček je super super![]()
![]()
![]()
![]()
Niste, doduše, ni vas dvoje loši![]()
![]()
![]()
Molim admina da briše ovaj topic jer stižu nove fotke s rođendana na novom topicu.
[quote="Brunda"]Mejra neće Svena ili čokolino?
![]()
![]()
![]()
Pa cokolino, naravno