Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Suprefact - hitno

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Suprefact - hitno

Treba mi informacija za jednu pacijenticu, hitno mi je, a nemam vremena tražiti po pretražniku.

Kako se može nabaviti Suprefact sprej u Nagykaniczi? Kontakt telefon, cijena, treba li recept od ginekologa, koliko ranije se treba najaviti (ili ga imaju stalno na lageru), znaju li hrvatski (kad žena nazove telefonom, kako se sporazumjeti)?

Ženi bi se trebala javiti do sutra ujutro, pa ako netko zna detalje, javite mi na pp što prije.

Hvala vam.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Treba joj hitno? Pretpostavljam da opcija tipa Dolac ne dolazi u obzir...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

imaš pp Martina

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

laky, nisam dobila pp :? .

LM, navodno je jeftiniji u Mađarskoj, a blizu joj je skoknuti. Ako ne nađe, onda će u Zg.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

imam ja superfact rado ću joj pokloniti.vrijedi još ovaj mjesec pa samo se javite da se dogovorimo.....vidim pp neprolazi

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Suprefact - hitno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Treba mi informacija za jednu pacijenticu, hitno mi je, a nemam vremena tražiti po pretražniku.

Kako se može nabaviti Suprefact sprej u Nagykaniczi? Kontakt telefon, cijena, treba li recept od ginekologa, koliko ranije se treba najaviti (ili ga imaju stalno na lageru), znaju li hrvatski (kad žena nazove telefonom, kako se sporazumjeti)?

Ženi bi se trebala javiti do sutra ujutro, pa ako netko zna detalje, javite mi na pp što prije.

Hvala vam.
    Mi smo privatno odlazile tamo i kupovale - u pravilu subotom da se ne uzima slobodan dan od posla. Veće količine se najave i rezerviraju telefonski, tjedan dana ili 2 dana unaprijed, ali ako se radi samo o suprefact spreju vjerujem da bi se jedan našao i ovako ad hoc. Ima jedna žena koja priča hrvatski (pomiješan s mađarskim, ali sasvim upotrebljiv), zove se Erika, broj ljekarne je 0036 935 36620 i treba tražiti tu gđu Eriku, a ostale se sporazumijevaju na njemačkom. Ne treba recept, ne sjećam se više je li suprug nosio povijest bolesti - to ne bi bilo zgorega da se ima. To su ti sve informacije od kraja 2006.-te pa ne znam koliko su ažurne. Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inače, ako ide po suprefact sprej sumnjam da će joj se put toliko isplatiti -u Hrv. je oko 500 kn, ali nešto pričaju da ga nema u zadnje vrijeme - može uštedit po mojoj procjeni maks 200 kn, vjerojatno ide i po ostale stvari u shopping. Žene koje idu u nabavku lijekova u Mađarsku u pravilu to rade za veće količine - ampule gonala ili merionala di razlika može biti i do 4.000 kn (merional je najjeftiniji na tržištu, ali se u Hrv. ne distribuira). Najbolje nazvat gđu Eriku i pitati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I, neka ne bude zabune - postoje i Suprefact injekcije koje se koriste u dugom protokolu, a ti protokoli zavise od klinike do klinike (naše u pravilu sprej, Maribor inzistira na injekcijama). Znači, kad se zove, mora se baš naglasiti da se radi o spreju (ne injekcijama).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Inače, ako ide po suprefact sprej sumnjam da će joj se put toliko isplatiti -u Hrv. je oko 500 kn, ali nešto pričaju da ga nema u zadnje vrijeme - može uštedit po mojoj procjeni maks 200 kn, vjerojatno ide i po ostale stvari u shopping. Žene koje idu u nabavku lijekova u Mađarsku u pravilu to rade za veće količine - ampule gonala ili merionala di razlika može biti i do 4.000 kn (merional je najjeftiniji na tržištu, ali se u Hrv. ne distribuira). Najbolje nazvat gđu Eriku i pitati.
    Žena je tu iz Vž, i svejedno joj je ide li u Mađarsku ili u Zagreb.

Hvala vam, cure, divne ste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •