Evo jedne koja je postala presretna mama zahvaljujući femari!
Uzimala sam je dvaput,prvi put sam imala 2 folikula i dobili smo dvije odlične JS,super su se oplodile ali je transfer bio užasan,kako mi je grlić deformiran od konizacije nije se uopće mogao naći ulaz u maternicu,pa je dr.morao na silu ulaziti sa nekakvim škarama i bog te pita sa čim sve ne.Nakon toga se nije ni moglo ništa uloviti jer je maternica reagirala kontrakcijama.
Drugi put sam imala 3 folikula,dobivene 2 JS,obje oplođene,obje vraćene i obje se ulovile,sad su to dvije preslatke mamine curke
Da ne zaboravim:endometrij mi je uvijek bio preko 12mm što nije bio slučaj sa klomifenom,tako da je puno veća vjerojatnost da se maleni ulove,sa klomifenom sam imala više folikula-svaki put više od 5,ali navodno je velika mogućnost da su bili prazni,neznamo točno jer sam sa klomifenom išla na inseminaciju.
Koliko sam skužila doktora od femara se dobiva manje JS ali puno,puno bolje kvalitete,a o endiću da ne govorimo.
Koristila sam je od 3-7 dana po dvije tabletice dnevno,ukupno 10 komada,a u pakiranju ih je 30,a koštaju oko 1200 kn,možda ne bi bilo loše da se organizirate i podijelite troškove.
Magistra u ljekarni mi je rekla da ih mogu na recept dobiti žene koje imaju recidiv raka dojke i čudila se zašto ih ja uzimam,dr.mi je rekao da se ne plašim jer one djeluju kao antiestrogen koji se eto koristi i protiv karcinoma dojke koji je ovisan o hormonima,da ne bi bilo zabune,odnosno da se ne bi mislilo da se koristi kao kemoterapija.
Ako mogu još nekako pomoći samo se javite!