Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Ne kupujmo!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Podržat ću akciju ali koji je smisao bojkotirati trgovine u petak, a u četvrtak otići u trgovinu i napraviti zalihe? Bilo bi bolje bojkotirati određene proizvode koji su neopravdano skupi. Mi smo odavno prestali kupovati npr. abc sir i topljeni sir picok (i još hrpu proizvoda), našli smo jeftinije zamjene.
    Bilo bi bolje da su u pozivu pozvali ljude da ručak naprave od zaliha koje imaju doma nego da se opskrbe unaprijed.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ajmo prvo provesti ovu jednu akciju pa ćemo vidjeti za dalje. Nema smisla proglašavati je neuspješnom i prije nego što je uopće bila.

Moj muž se uvijek zeza da smo mi bojkotom srušili Agrokor, ne treba podcijeniti snagu bojkota.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmo prvo provesti ovu jednu akciju pa ćemo vidjeti za dalje. Nema smisla proglašavati je neuspješnom i prije nego što je uopće bila.

Moj muž se uvijek zeza da smo mi bojkotom srušili Agrokor, ne treba podcijeniti snagu bojkota.
    Slažem se. To jest na neki način probni balon, ali ako uspije barem minimalno, dobre su šanse da se i dalje može koristiti.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    Podržat ću akciju ali koji je smisao bojkotirati trgovine u petak, a u četvrtak otići u trgovinu i napraviti zalihe? Bilo bi bolje bojkotirati određene proizvode koji su neopravdano skupi. Mi smo odavno prestali kupovati npr. abc sir i topljeni sir picok (i još hrpu proizvoda), našli smo jeftinije zamjene.
    Bilo bi bolje da su u pozivu pozvali ljude da ručak naprave od zaliha koje imaju doma nego da se opskrbe unaprijed.
    Slažem se s ovim, a da ne govorim koliko se hrane baca u Hrvatskoj svaki dan. Mogla se ova poruka bolje sročiti, ali nema sad više veze, mislim da svakako treba trgovcima malo pokazati i zube (kad smo kod toga, jel vidite koliko su poskupile zubne paste!!!???)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •