Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Ne kupujmo!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    kaj je najbolje domaći kolač je bolji od kupovnog, ja sam sad bila prehlađena za vikend uzela u bosi (al takve imaju i u konzumu, lidlu)... nema uopće okusa...
    Ne znam što je bolje kupovno od domaćeg. Jedina je prednost kupovnog je da ne moraš suđe prati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam što je bolje kupovno od domaćeg. Jedina je prednost kupovnog je da ne moraš suđe prati.
    Eh...

Meni je moje voće i povrće s grunta bolje od onoga koje kupim na placu, aliiiii to je 30 km od Zagreba, pa dok uračunam troškove goriva i vrijeme potrebno da to uzgojim - raspadne se i financijska računica, a o CO2 otisku da i ne govorimo... Da se u mirovini preselim onamo, to bi bila druga priča, ali sad je tak kak je.

Kruh nisam pekla dugo, ne stižem iako mi je bolji od kruha iz pekare. Ne stignem... Ja radim domaću zimnicu, a to je ista priča kao i kruh. Nekome je to stavka, nekome je beznačajno. Sve ovisi o navikama...

Što se kupovine tiče - zaključila sam da smo mi zapravo razmažene zadnjice. Imam solidnu zalihu (uključujući i gore spomenutu zimnicu). Ne jedan dan, nego da tjedan ili čak 2 tjedna ne izlazimo iz kuće, nitko ne bi umro od gladi. Možda ne bi bilo baš na izbor svega što si zamislimo, ali gladan ne bi nitko ostao.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •