Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: prohodala je

Datum pristupanja
    May 2007

Početno prohodala je

evo zene da vam se javim nasa viktoria je prohodala dan prije nego je napunila 19 mjeseci,ja i muz smo bili u tolikoj panici sto nehoda,vodili ju doktoru,i uvjek je govorio sve je ok,i tako nase dijete najedanput ustade i poce hodat,ali ona to radi kao da hoda vec 5 mjeseci,tako je sigurna,uopce neupada nije klimava,odmah je pocela da tci,vrti se u krug ma milina,eto da se i mi upisemo u krug hodalica!

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

bravo :D

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cestitam!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma bravo, Viktoria!
    Eto ohrabrenja onima koji su u panici jer im dijete ima "već" 13 mjeseci i ne hoda.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bravo Viktoria!
    Moja je Lea samostalno prohodala sa 17 mj pa točno znam kako ti je ali se nisam brinula niti je forsirala i kao što kažeš jurnula je bez padova, skroz sigurna u sebe.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bravo!! cestitam!!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bravo :D

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

:D Volim dobre vijesti.
    19 mjeseci je doista prilično puno, ali najbitnije je da je sve došlo na svoje. Mogu misliti koliko ste sretni! Imat ćete priču kad frajerica poraste.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

:D

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

:D

Mi smo imali dijagnozu pa se kao znalo zašto Jani toliko treba da prohoda, ali svejedno smo bili oduševljeni kad se to dogodilo - sa 17 mj. Čak nas je iznenadila jer smo očekivali s 18, ali eto ženici se žurilo.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I moj Mišek je prohodao sa 17 i pol mjeseci, ali nakon relativno intenzivnog vježbanja. Propuzao je na 1. rođendan, a sve zato što mi je u trbuhu bio na zadak, jako nisko i nije baš mogao micati nogicama. Nakon rođenja prvih pola godine uopće nije znao što bi s nogama. Uz to je bio i hipotoničan, a po karakteru teški ziheraš. (Kojiput nisam sigurna što je od svega nabrojanoga uzrok, a što posljedica.) Uglavnom, kad je napokon prohodao, nitko mi nije vjerovao da je tek prohodao. Sigurno i bez padanja.
    A mlađi brat je prohodao 3 dana prije 1. rođendana i najozbiljnije smo razmišljali o nabavci kacige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •