Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: trbuh raste odjednom?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno trbuh raste odjednom?

cure, zanima me kako su vam rasle buse, postepeno ili... odjednom? meni se naime cini da mi je u zadnja 3 dana (!) narastao. ma ne cini mi se, jeste. tek sam usla u 16. tj. razvukao mi se pupak i bas se odjednom vidi, a prije toga jedva... :?
    (u stvari sam su usiljila da mi to nije neka posljedica amnio, sa koje sam bas stigla :/ )

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni se isto nekad čini da je preko noći narastao U svakom slučaju, počeo je bujati najednom u 5. mjesecu i nastavlja u revijskom tonu..

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kao i sve, raste parcijalno...
    U par dana se vidi "na očigled" da raste, onda par dana stagnacija, onda opet...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

danas je opet manji! jel to hoce tako? mozda ovisi o probavi i... ne znam cemu... prije T bi mi tako bilo da sam nekad napuhnuta, a nekad skroz ravna...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja se jednostavno divim kako to brzo raste ( bar u ovoj trudnoći ) pa se stalo gledam u ogledalo dok se tuširam i to mi supač, u prvoj trudnoći mi se trbuh vidio tek negdje iza petog mjeseca, a tek sam u šestom izgledala ko da sam zaista trudna, sad sam ko trudnica bila već u trećem al dobro možda ˝malo˝ više jedem

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i ja ga isto stalno sa velikim zanimanjem promatram, iako se tek malo vidi, al ono je stvarno bio narastao na dva dana, pa se opet smanjio... :?
    cim je druga trudnoca, onda se ranije vidi, kad je busa vec navikla na rast tako sam bar cula!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

:shock: pa ima to sigurno veze i sa probavom pogotovo u prvih tri četiri mjeseca kad u biti maternica još bitno ne raste, al si zato skloniji napuhavanju

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

meni je u prvoj T rastao preko noci...pogotovo u 5-6mj trudnoce...ono odem na plazu jedno jutro a ja i svekrva i sogica totalno u soku, jucer sam bila duplo manja

ovaj put polako ali sigurno raste od 10tj. sad sam u 14tj i vidi se, ali samo kad nemam vestu, inace ljudi pristojno ne komentirjau trbuh jer si valjda misle da sam se malo udebljala preko NG

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i meni u 6 mjesecu tek počeo rast i to doslovno preko noći!!!!
    iako mi ovisi i o probavi ,ali dr kaže da je to normalno i beba se okreće pa i to nosi svoje!!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •