Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Shopping za bebu u Splitu

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Shopping za bebu u Splitu

Cure bok,

ja pišem iz Ploča i kod nas nema baš nekih fora trgovina sa opremom za bebe pa sam se odlučila zaputiti u Split idući vikend. Ulazim u osmi mjeses pa je krajnje vrijeme za shopping za bebicu! Ima li itko savjete gdje se u Splitu nalaze dobre trgovine dječje opreme. Našla sam adrese Turbo limaća i Baby media shopa. Zanimaju me i Peg Perego kolica, dali se prodaju negdje u Splitu?

Unaprijed Vam hvala :D

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

peg perego imas u tintilinicu, u ulici slobode, kad se spustas prema rivi, predzadnji semafor desno....tu blizu je i koteks, imas i u njemu zgodan ducan za bebe....
    u emezzeti takodjer je baby media shop, te jedan ducan, ne znam ime preko puta bolnice na firulama, u poljickoj, odmah kraj onog raskrizja kraj autohrvatske....

tintilinic drzi peg perego, koliko se sjecam...

sretno!

btw-ides roditi u metkovic ili su te vec uputili u dubrovnik?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala na informacijama, nadam se da ću pronaći sve u jednom danu.

Što se tiće rodilišta ginekolog mi je rekao da idem radije u Dubrovnik nego u Metković jer smo dugo čekali trudnoću, za svaki slučaj. Mada mi je opcija i Makarska jer je od neki dan zatvoren Neretvanski most pa je vožnja do Metkovića i Dubrovnika zbog obilaska puno duža.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

u jokera, na jednom mjestu i sve na istom katu, drugom, imaš tintilinić, adax, turbo limach i još neke baby dućane. ja sam u tintilinića tamo ima misec dana kupila peg perego kolica.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i makarska je ok, malo rodiliste, nema guzve, moci ces se valjda sve dogovoriti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vidra,
    koja Peg Perego kolica si kupila, ja sam za model Venezia čula sve pohvale. Zapravo sam zadnjih dana pročitala toliko informacija o kolicima da više neznam što bih zapravo tražila.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam uzela 3u1, soleo boja. to u biti i je ka venecija, samo dobiješ i košaru navettu i autosjedalicu i sve one navlake, torbe ...
    sve moje prijateljice su imale pp, veneciju ili modular verziju i sve imaju samo riječi hvale.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kolika si ih platila, ako mogu pitat?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

to je model iz 2007. koštale su 5400.
    no, bio je popust 20% za gotovinu, tako da smo ih platili 4320kn.

s novom godinom došli su i novi modeli, cca 500kn skuplji.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure bila sam u Splitu prošli vikend i obavila uspješan shopping, hvala za pomoć! Super je što u Jokeru ima sve na jednom mjestu! Na kraju sam izabrala Cam combi family kolica, naranđasto-bež boje. Oduševljena sam, imaju AS, košaru i sportski dio s nultim položajem i sve se može pojedinačno staviti na kostur klik sistemom. Ako itko ima iskustva s ovim kolicima zanimalo bi me, jer još će proći sedam tjedana dok ih ne isproba moj mali anđelić![/img]

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •