Leu upisujemo, 1. je na listi već odavno tako da je to riješeno. Čujem sve najbolje o tome vrtiću pa me zanima znate li što, ide li tko vaš......
Thnx!![]()
Leu upisujemo, 1. je na listi već odavno tako da je to riješeno. Čujem sve najbolje o tome vrtiću pa me zanima znate li što, ide li tko vaš......
Thnx!![]()
Mi smo u DV Kastav i ne mogu se sjetit od koga i kako ali znam da Lopticu i Malik često hvale...
Sretno!
mi smo u loptici i sve je ok,možda jedino ima imalo previše djece u grupi (neznam drugdje koliko ih ima)
za malik sam čula sve najbolje![]()
Hvala cure!
Jedva čekam a mislim i Lea. Jučer smo se vozile pored vrtića i ona je krenula mm-u objašnjavati kako će ti ići sa prijateljicom Leni, da tu ne mogu veliki nego samo mali, kako će se igrati.....![]()
Ha-ha-ha... našla sam te... ipak sam krivo rekla da je Paolova slikica sa puzlama, već sam i sama zaboravila...
Sretno u vrtiću...
Pozdrav!!! :D
nije o maliku, ali je o ostalim vrticima na viskovu...
zna li netko gdje sve imaju jaslice? cujem da je ful problem upisati klince od godinu dana
Sunseeker prvotno napisa
![]()
Šta ti je internet......
Pusa preslatkom Paolu...![]()
Curke, znate li za koje privatne jaslice u Rijeci, Viškovu, Grobniku... Bilo gdje u PGŽ.
na viškovu su loptica i zvončica privatne.tibica prvotno napisa
zašto ti trebaju privatne?
Što baš jaslice. Koliko malu djecu primaju?
Htjela bi malo ispitati opcije jer u 6. mjesecu idem raditi a još ne znam što ću s njom.
od 1 god. ali ako misliš upisivati sada ti je zadnji čas,gužva ti je,mi smo čekali god.dana na red.
ako imaš prebivalište na viškovu 500 kn,ako nemaš onda neznam, inače je puna cijena svagdje 1490 kn i ovisi koliko financira općina,npr.u kastvu plaćaju mislim oko 700 kn jer im općina manje financira.
šta nije malik 700 kn?
mala od prijateljice mi ide tamo i nešto mi je pričala da kao prvih godinu dana nisu imali pravo na cjelodnevni boravak (spavanje i to) nego je morala malu kupiti poslije ručka :? i za to je plaćala 550 kn a sad kad ima pravo spavati plaća 700 kn...
:? Ovo moram provjeriti jer ako je stvarno tako onda smo u frci.Ineska prvotno napisa
Podižem!
Mi odlučili krenuti sa adaptacijom drugi tjedan, tete kažu da je bolje jer će biti svega 2,3 novih a na jesen najmanje 10.
Ono što nisam znala i što me iznenadilo je da su zatvoreni od 15.07.-15.08.! :shock: Mi se možemo snaći ali kako oni koji nemaju kamo tih mjesec dana.....?
Plaćat ćemo 700 kn s time da su odmah najavili poskupljenje do jeseni.
naše jaslice su poskupile sa 500 na 650 kn,a rade cijelo ljeto,nema pauze.
a šta se tiče adaptacije,ja nou nisam peljala. mislim da nema baš razlike išla ili ne. ako ide tjedan-dva i onda je do 9 mj.doma pa kada krene biti će opet isto.,a možda još i gore jer će misliti da će opet malo ići pa biti doma. u stvari tih prvih 2-3 tj.je njima tamo i zanimljivo,sve im je novo.... mi smo imali problema tek nakon mjesec dana. :/
Evo nas drugi dan na adaptaciji i ide, kuc kuc, super!
Jutros malo plakala ali onda sve ok, ostavila sam je nakon 5 minuta i vratila se nakon dva sata. Dočekala me nasmijana i sretna i pitala kad će opet doći.
U petak ostaje na ručku.
Evo podižem ovaj svoj stari topic da vas izvjestim kako nam ide, krenuli smo 15.06. u vrtić s pauzom od mjesec dana ( 15.07.-15.08.) kad je vrtić zatvoren i dalje od 18.08. Adaptacija je bila lagana i Lea je super prihvatila sve, nakon 10 dana ostala na spavanju i od tada sve ok!
Sa vrtićem smo jako zadovoljni i vidimo da je i Lea sretna i voli ići.
:D
Ima li netko iskustva sa Mavricom, vrtić u jezgri grada Kastva?