pa eto, mene je natjerao doktor K. i to otvorenu skroz, iako sam mu rekla da ga ne želim (i to sam mu rekla i na pregledu u predrađaoni i poslije na pregledu u rađaoni). I prokinuo mi je vodenjak iako ni to nisam željela...Pcelica Mara prvotno napisa
A što je najgore i najžalosnije pritom me babica uvjeravala da drip uopće ne boli, da otkud ja znam da boli (na prvom porodu sam 5 sati ležala sa dripom - meni je to najstravičnija bol koju sam doživjela; i ovaj sam put to željela izbjeći).
A nije bilo nijednog medicinskog razloga da mi uključe drip, trudovi su bili jaki, otvorena potpuno. U slijedeća tri truda sam rodila (dakle i bez dripa bih rodila vrlo vrlo skoro).
Mislim, ja se u tom trenutku nisam imala snage boriti s osobljem i proživljavati najintenzivnije trudove...![]()

A tebi printemps ne savjetujem takav negativan stav prema osoblju. Ima i drugačijih priča od one od Asimon, a takvim stavom sebi otežavaš
, razumijem tvoje strahove. Ne znam je li ovo tvoja prva bebica, ali pozitivan stav je najvažniji. Nadam se da ćeš doći u najbolju smjenu, ja sam imala peh. Isto tako je važno stalno im ponavljati ono što želiš. Iako vjerojatno nećeš uspjeti to 100% i dobiti, vjerojatno će ti bar dio zahtijeva ispuniti. Samo nemoj šutjeti i prepustiti se!
Čuj, nije NJIMA zgodno, a jaaako je udobno biti vezan za ctg u ležećem položaju. Pozitivno sam se iznenadila kada sam čula za hranjenje na žličicu, ali me ovo što je Asimon napisala o švercanju bočica razočaralo. Biseri s tečaja: dojite na zahtjev ali ako dijete popije iza podoja xy ml čaja treba uvesti dohranu, vi trudnice s uvučenim i ravnim bradavicama obavezno kupite šeširiće, doji se između 10min i 40min, sve duže od toga znači da je dijete gladno...