Pa eto i ja sam se o svemu raspitivala na tečaju i nemam osjećaj da me itko od predavača pri tom izrugivao. Ipak, slažem se s ovim da me ostatak ekipe blijedo gledao i osjećala sam se kao pravi štreber sa svojom fasciklom punom tekstova o porodu i dojenju, statistikama WHO-a i sl.mamma Juanita prvotno napisa
Ostale žene su pitale uvijek i samo o epiduralnoj, a meni se kosa dizala na glavi od njihovih pitanja tipa "a boli li kad se dobiva epiduralna?". Paničan strah od boli, a da se niti jedna nije sjetila pitati kako može pomoći svojoj bebi pri porodu. Pa i bebu to boli!
Ja ću opet ponoviti da sam bila prezadovoljna tretmanom u bolnici, ali mislim da je jako važno prethodno se informirati o svemu. U bolnicama nema dovoljno osoblja niti postoji navika i praksa pomaganja i objašnjavanja pacijentima (ne samo u rodilištu, već općenito). Zato, naučite prematati i njegovati djecu, čitajte puno o porodu i sve o dojenju i ne očekujte previše pomoći sa strane. Same sebi ćete najbolje pomoći ako se dobro informirate i naučite sve što vas zanima, a barem je danas znanje svima dostupno.

Ostale žene su pitale uvijek i samo o epiduralnoj, a meni se kosa dizala na glavi od njihovih pitanja tipa "a boli li kad se dobiva epiduralna?". Paničan strah od boli, a da se niti jedna nije sjetila pitati kako može pomoći svojoj bebi pri porodu. Pa i bebu to boli!