-
nagib?
Recimo da sam postavila as s bazom u auto (jesam za probu, chicco 0+ u clio).
meni to definitivno ne izgleda kao nagib od 45 stupnjeva. Kako podesiti da bude pravilan nagib?
-
Kad staviš umetak za novorođenče. nagib bi ti trebao biti dobar.. Sjedalica (čitava) stoji malo prestrmo, ali ne i beba u njoj.
-
je..unutra je umetak. Mozda ja nisam shvatila. Znaci...pod kutom od 45 treba biti kaj? dijete ili as? (valjda sam dobro napisala - da se ne shvati krivo)
-
djetetova kraljeznica u odnosu na cestu
-
45 do 60 stupnjeva, zaboravila sam dodat
-
Autosjedalice grupe 0 i 0+ su proizvedene pod tim kutem od 45 - 60 stupnjeva, u odnosu na tlo.
Kada stavimo as u auto taj kut se mijenja zbog sjedala u vozilu, jer su ona fino udubljena. Tada je potrebno sjedalicu "poriktati" kako bi taj kut bio odredjenog stupnja u odnosu na cestu.
Kad smontiras sjedalicu i ukoliko kut nije dobar tada onaj dio as gdje dodju djetetove noge potegnes prema gore ili dolje (ovisi na koju stranu treba ispravljati kut) i jos dodatno zategnes sjedalicu.
-
Dobro je, Angelina. Vidim da se raspituješ na sve stane za AS.
-
nika ok...kuzim kako kad nema posolja ali kako da nariktam postolje...? A morat cu jer mi sjedaiste u autu visi prema nazad...( znaci da nije ravno)... Ako nakosim cijelo posolje...kakva je onda svrha? to mi djeluje kao neispravno postavljanje as
-
A koje postolje imas?
Mozes ispod postolja staviti jako zarolan rucnik ili dekicu i onda jako utisnuti.
-
a bazu kupljenu sa sjedalicom iz kompleta chicco ct 01
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma