Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Zanima me, jer sam vidjela u novinama

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Zanima me, jer sam vidjela u novinama

... fotke jedne "selebriti" mame na izlasku iz rodilišta s bebom u košari od kolica se vozi u autu. Slika je malo zamućena, ali čini se da ta košara nije vezana.

Zanima me postoji li edukacija osoblja u rodilištu o važnosti AS prilagođeno dobi djeteta ili su mladi (ovoj mami je to drugo dijete) roditelji prepušteni nahođenju i savjetima "znalaca" pa dovode u opasnost svoje dijete iz neznanja?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Edukacija o koristenju as za roditelje ili medicinsko osoblje u rodilistima ili bilo kojim trudnickim tecajevima (onim u domovima zdravlja...) ne postoji... jos

Roda je imala jedno vrijeme dobru suradnju sa Sv. Duhom gdje smo u sklopu njihovih trudnickih tecaja imali predavanja o koristenju as. No kako je tecaj u toj bolnici prestao postojati tako se i ugasilo jedino savjetovanje u as u bolnicama.

Za sada jedino Roda, drzi predavanja o koristenju autosjedalica

Stovise, nazalost, cesto se javljaju roditelji kako su imali problema jer im medicinsko osoblje nije dozvoljavalo da iznesu svoje dijete u autosjedalici iz bolnice.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa

Stovise, nazalost, cesto se javljaju roditelji kako su imali problema jer im medicinsko osoblje nije dozvoljavalo da iznesu svoje dijete u autosjedalici iz bolnice.
    tamo gdje sam ja rodila daju AS na posudbu ako nemaš svoju, ali je moraš vratiti (dostavom, ne poštom, da se ne ošteti u transportu)

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad nam jos samo reci gdje je to bilo?

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pogledajte slike Lejle i Tarika, bilo je mislim na netu u 24 sata: uredno Tarik stavio na stražnje sjedalo košaru, sjeo se naprijed i Lejla natrag i krenuli.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

da i frendica mi je rekla da su se bunili kad su došli sa auto sjedalicom u bolnicu, ono pa kako ćete tak malu bebu staviti u sjedalicu, mislim žalosno baš :/

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ali ima i kosara (ja znam za Chicco) koje se mogu zavezati za sjedalo, sa svim onim potrebnim E u krugu itd.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa
    Ali ima i kosara (ja znam za Chicco) koje se mogu zavezati za sjedalo, sa svim onim potrebnim E u krugu itd.
    ima, ali im je osnovna namjena da ih koriste isključivo djeca male porođajne težine tj. djeca kojima bi u jajetu bilo ugroženo disanje te po dijagnozi moraju uvijek biti na ravnoj podlozi.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    Sad nam jos samo reci gdje je to bilo?
    Feldbach, Austria (200-tinjak km zapadno od "Raja" )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •