Zanima me da li ste zadovoljni odnosom vaseg doktora prema vama i nacinom na koji tretira vas uzrok neplodnosti. Takodjer, zanima me da li imate osjecaj da doktor ima dovoljno strpljenja za vas, da vas pozorno slusa, da je otvoren za vase sugestije i planove? Ako ste bili nezadovoljni vasim doktorom, sto je bilo to sto je prelilo casu? Koji su znakovi da netko nije dobar doktor i kada ste odlucili potraziti nekog drugog? Da li je vecina vas ostala kod istog doktora, od pocetka do kraja?
Kao sto mozete pretpostaviti iz mojih pitanja, MM i ja smo vec pomalo nezadovoljni nasim doktorom koji nikad nema vremena za nas, koji s nama na svakom pregledu provede ravno 3 minute, a na izlasku iz sobe pita tek reda radi da li imamo kakvih pitanja. Normalno da imamo tisuce pitanja! On je kao najbolji doktor u nasem gradu i vrlo je cijenjen, a ja se pomalo bojim da mu je slava udarila u glavu i da pacijente vise ne gleda kao ljude, vec kao brojeve. S druge strane, znam da nije dobro rjesenje niti naci nekog tko ce imati vremena pricati satima, ali nece znati nista o MPO. Gdje je zlatna sredina? Takodjer, bojim se da smo mozda MM i ja preosjetljivi s obzirom da tako jako zelimo postati roditelji. Htjela sam cuti vasa misljenja i uvjeriti se da ne pusem na prazno.

Odgovori s citatom
, treba se oboružati znanjem, tj. treba znati da bi se moglo pitati. MPO nije iznimka; ako liječite bilo koji drugi problem, vjerojatno ćete se raspitati... pročitati ... usporediti...
Prosli put je bio doktor, ali ovaj put od njega ni traga ni glasa. I sta da ja sad mislim???
Netko se niti upola toliko ne zivcira oko nicega, a meni je SVE bitno i uvijek SVE provjeravam, propitujem i rijetko kome u potpunosti vjerujem. To je moj nedostatak, vjerujem da bi mi puno lakse bilo da nisam takva, ali ne mogu protiv sebe. E da se nekome mogu potpuno dati u ruke, skinula bi dosta tereta s vlastitih ledja.