proučila sam sve o skokovima u razvoju, ponuda=potražnja, usput i o ragadama (koje smo malo pomalo uspjeli zaliječiti), pa o sooru (mislila sam da i to imamo - ipak ne)... ali mi i dalje nije jasno što se s nama događa. a možda je ovo sve normalno, pa mi samo treba da mi netko kaže: ne brini, to ludilo je skroz uobičajeno
Gita danas ima 5 tjedana, isključivo je dojena, dudu varalicu smo dali u trenutku očaja jedne od naših besanih noći, kad je ja od bolova više nisam mogla vratiti na cicu
u bolnici je bila sa mnom od početka, nije dobila ništa osim mm.
u ovih naših 5 tjedana, evo već po ne znam koji put, ona sisa cijeli dan i noć, s pauzama od po pola sata. jučer je krenula u podne i zaspala je jutros iza 6
ja sam već bila poluluda.
ni inače nemamo apsolutno nikakav ritam (ne očekujem nikakav raspored, da me se ne bi krivo shvatilo - dojim je na zahtjev, kad god ona hoće, ja vadim cicu). pola dana sisa obje cice u jednom podoju (koji onda traje preko sat vremena), pa onda samo jednu. nekad više cica ujutro, nekad više navečer. meni se nekako čini da daje mojim cicama, tj. mozgučudne informacije. iz tog razloga mi se cice taman nekako "smire" a onda opet prepune i tako stalno ispočetka...
pitam se, hoće li se kod nas ikad uspostaviti ravnoteža između ponude i potražnje, ili će naši dani i noći zauvijek izgledati ovako :?
ili ona možda noću ne spava iz nekog drugog razloga?
posljednja dva dana je s 5-6 kakanja dnevno pala na samo 1, ima li to ikakve veze? ne čini mi se da je muče grčevi ni probava
ponavljam, ne očekujem nikakav ritam tipa: dojim svaka 2 ili 3 sata, niti da prespava noć... ništa slično
pitam se samo radim li nešto krivo, zbog čega još nije došlo do nekakvog "kuženja" između mene (mojih cica) i njenih potreba?
hvala unaprijed![]()