-
Drage Rode, već ste navikle na moje kašnjenje, ispričavam se po stoti put.
Hvala na čestitkama za rođendan, hvala na lijepim željama, hvala vam što se sjetite Leonarde. Koja je već toliko velika da ponekad ne vjerujem svojim očima. Mala velika cura nam je u ponedjeljak započela novu fazu života, krenula je u školu, s velikom plavo - ružičastom torbom na jagodu i još većim entuzijazmom!
U razredu ima tek 8 curica, neki od dečkića su poznati još iz vrtića, sve u svemu - dojmovi su i više nego pozitivni; što drugo zaključiti kada je sama pitala za produženi boravak?! (štreberica...) 
Već je i dobila prvu peticu! 
Inače, dobivali smo kritike sa strane da je sa svojih 6 godina možda još premalena za školu no, s obzirom na njezino samoinicijativno vježbanje pisanja i čitanja i općenito zainteresiranosti i volje za učenjem, doista mislim da bi joj bilo prilično dosadno još jednu godinu u vrtiću. Ponekad se zapanjim koliko je zrela.
Sve u svemu, ljeto nam je nekako brzo prošlo... Al' smo ga zato maksimalno iskoristili, nakupali smo se (bez peraja i napuhnjača u dubokom, molim lijepo
), naskakali (što u more, što na trampolinu), natoćali, naigrali...
Nadam se da ste se i vi tako proveli sa svojim obiteljima i napunili baterije za predstojeće razdoblje. Trebat će s obzirom na situaciju u zemlji. 
Može jedan vic temeljen na stvarnom događaju?
Dođe plavuša u bar i naruči hot - dog.
Konobar ju pita: 'S čim ćete - s kečapom, majonezom...?'
Plavuša: 'Pa s hrenovkom!'

Casting:
Plavuša - Leonarda
Konobar - X.Y.
Pripovjedač - ja
A mogu vam reći da se konobar baš slatko nasmijao!
)
Do čitanja! 
P.S. lilika30, puno hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma