Citiraj yasmin prvotno napisa
stijena na drugim topicima će svi biti :? :? kad pročitaju tvoj potpis
zato sam i stavila jedan da ublažim :shock:
ili možda da uz potpis stavim i link na ZPB05 da svi vide kako smo opaljene

bera, hvala na čestitkama, a ja sam ti zoran prmjer kako je svaku nepokolebljivu lako pokolebati

ja, prava i poznata nemajka poslala jučer svog sina sveki na spavanac (noćni :shock: ) i jutros čujem da je zspao već iza 8 :shock: :shock: :shock: i probudio se samo jednaput :shock: :shock: :shock: (doma se rijetko pogodi i samo dvaput neovisno gdje i s kim spava) , to dijete stvarno nije za bit doma. A mene je shrvao taaaaaaaaakav umor (koji me btw. uvijek ćopi u ovo doba godine, a sad sam još k tome i u takvom "stanju"), da jedva čekam preživjeti još tih par tjedana..........
Inače, onaj trudnički šoping koji sam planirala tek za sljedeći mjesec (u grazu naravno), morat će započeti vrlo uskoro jer se širim nenormalnom brzinom. Toliko o mojem (ne) dobijanju kila prva tri mjeseca :/

Danas smo bili na pregledu moja mrva i ja i imamo VEĆ 17 mm :D , srčeko nam kuca svom silinom i snagom, sve je 5, jedino moram napraviti bris uretre (brrrrrrrrrrr) jer ima nešto u urinu, a urinokultura nije baš najreferentnija (s obzirom na naše laboratorije ).
U prošloj trudnoći sam imala ešerihiju, ali sam je se relativno brzo i bezbolno rješila bez antibiotika, a ovo sad vučem još od proljeća kad sam imala takve bolove da sam svaki put mislila da ću završit na hitnoj.