Bokić!
pa da čestitamo i ovdje . . .
SRETAN ROĐENDAN lOVRE!!!
Trak viš da se ne žalim ma malac se uštimo pa po danu od 10 do 12 i od 3 do 5 , anavečer oko 8, ako ga seka ne razudi, al najkasnije oko pol9, 15 do 9 i ujutro do pol 8, naravno s noćnim cicanjem 2,3x al pošto sam ga prebacila k nama u krevet puno mi lakše. kad ga vraća i uzimam iz kimbija onak polu budna teturam pa zapnem pa se bojim da još ne padnem na njega i od tad spavamo zajedno. počela i Kala bolje spavati ali neću puno o tome ( pljuc, pljuc, kuc, kuc o drvo 8) )
imala sam ti crvenkaste, smeđkaste i plave ( napred moje prirodne, a iza dodane ) - ovi crvenkasti i smeđkasti se još vide al ne više tim intenzitetom, a plavi su još svjetliji. guba, malo za promjenu već sam si bila dosadna
mi znamo kad je ljepo s klincima na kavu negdje u prirodu, pošto je MM ribić onda obično to bude po tim njihovim ribićkim domovima i jedva čekam da zatopli pa da malo te naše nedjeljice krenu i onda uspijemo o svemu i razgovarati. a kavice s frendicama sad su zbilja rijetke kad sve rade i jedva čekaju vikende da su sa svojima .