Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Preko noći s djetetom na Srebrnjaku

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Preko noći s djetetom na Srebrnjaku

Kako stvari stoje morat cemo kroz dva tjedna ostati preko noći na Srebrnjaku zbog testiranja na peniciln.Krvna testiranja su bila negativna i sada će ga testirati u bolnickim uvjetima i pod nadorom. Kako Jan ima 18 mjeseci ne dolazi u obzir da ostane sam preko noci. E sad, dr. Richter kaze da je dobiti apartman tamo lutrija, jer se zapravo ne mozes predbiljeziti niti rezervirati. nas mogu predvidjeti za neki dan, ali moze uletiti netko drugi kome je hitno. Molim iskustva ko je netko bio.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bila sam sa T. u 10 mj. 2007, u apartmanu ali zbog upale pluća i srećom bio je jedan slobodan apartman (200 kn po danu). Nakon dva dana su nas preselili u jedan malo veći koji ima kupaonicu u sobi. Bilo je ok, tamo su svi jako dragi! Ne znam što bih napravila da nije bio slobodan, vjerojatno bih spavala na stolici uz njegov krevetić. Vidjela sam da su uz djecu koja su na intezivnoj bili i roditelji ali samo par sati preko dana i nažalost kad su ostajala sama jaaako su plakali

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam bila s djetetom u 11/2006 i imali smo samo ludu sreću kaj je apartman bio slobodan. Isto znam da nema predbilježbi.
    Hrana super, uredno i čisto, tv, satelitska,kupaonica samo za nas, svi pristojni i dragi, ma sve pohvale. Srećom pa je mali već drugi dan bio stabilno i bez temperature, pa smo crtali, igrali memori, slagali puzzle.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I mi smo bili u apartmanu. Ne znam jel smo ga dobili zato sto nismo iz Zagreba ili zato sto je bila mala beba od 5 mjeseci ili zato sto smo imali preporuku . Apartman je super. Bili smo jako zadovoljni sa svime i svi su jako ljubazni. Naravno apartman smo platili, ali se više ne sjećam koliko.
    Ja sam bila u totalnom bedu i kad bi čula da druga djeca plaču, plakala sam i ja. Sretna sam sto smo mogli biti zajedno. Muž je bio kod moje sestre (koja zivi u ZG, ali na drugom dijelu grada) i svako jutro dolazio do nas i ostajao do večeri.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moja sestrična je svaki put tamo uspjela dobiti apartman a bila je gore puno puta a nije dojila

iz priča drugih nisam stekla dojam da je to tamo problem
    pa oni su bolnica prijatelj djece zar ne?

možda se i annie javi
    ona je nedavno bila gore sa svojom bebom

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo me! Mi smo bili tamo nedavno, nisam stekla djam da je neka lutrija dobiti apartman. Doktorica je nazvala gore i rekla da ima slobodan apartman. Mi smo ga platili, iako je D imao 2 mj i ja sam ga dojila (1400 kn za 7 dana). Kasnije sam saznala da ga nismo trebali platiti ako je djete mlađe od 6 mmj i doji,samo sam trebala donjet uputnicu za sebe. E,to mi nitko nije rekao... Pa pripazite kome će trebati.

Ja isto ne bi ostavila djete tamo samo preko noći, makar su sve sestre stvarno super i jako brinu o djeci.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Inzistiraj na ostanku ja sam svaki put dobila apartman jer sam inzistirala....

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma nema ni govora da bude bez mene! kad se rodio bio je par dana sam u zaraznoj i to je kvota za citav zivot. pitala sam sestru da li je moguce, ako netko dobije apartman u vremenu kad smo mi naruceni odgoditi pregled za drugi puta i stekla sam dojam da nema frke tako da cu vidjeti kakva ce biti situacija. hvala curke

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kad smo mi bili tamo, nije bilo slobodnih apartmana, pa smo dobili sobu, i to na III odjelu, znači među malo starijom djecom. I bilo nam je skroz ok. Cijena je bila ista, jer se zapravo plaća boravak s djetetom.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

narucili smo se u srijedu 20.02, jedino kaj sam uspjela pitati je kad mozemo doci, a pametna nisam pitala kaj moramo ponijeti.jel moram i ja po danu biti u pidjami? jel on mora biti u pidjami ili...?kakva je klopa?rucnici?moram uzeti?pomagajte jos jednom please

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Šnapi, ja nisam bila u piđami po danu,samo po noći. On kak hoćeš. D. je bio mali pa je bio u piđami stalno. Klopa je OK, možeš tražit i da ti donesu čaja, svi su jako ljubazni. Ručnik nosiš svoj,uzmi i si i nekaj za tuširanje. WC papir i pap ručnici su tamo. Ne znam koliko ostaješ, ali uglavnom može ti muž donjeti ako kaj zaboraviš. Btw,muž može bit s tobom stalno, ne znam jel to znaš, ne samo u vrijeme posjeta. Kaj te još zanima?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

potpisujem Annie u svemu.
    jedino sto MM nije mogao biti preko noci, oko 22 sata su mu rekli da ode doma.
    za nas isto nije bilo slobodnog apartmana, no nakon sto sam nekoliko sati dojila svog dvogodisnjaka stojecki uz njegov krevetic (bili smo na odjelu sa jos petero djece), nasao se apartman za mamu dojilju.
    uvjeti su odlicni, osoblje je isto bilo super.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Neke papuče i sebi i djetetu, sebi trenirku, majcu kratkih rukava, dijete je bilo u piđami, u našoj, a kad nam je pofalilo dali su nam njihovu.
    Nešto za piti, mada uvijek ima njihovog čaja u peharu. Jelo je bilo odlićno, obilno i nama dovoljno, tak da nismo imali potrebe ništa ekstra kupovati. Jedino dok sam bila tamo s djetetom, a nisam mogla ni kavu otić kupit do aparata, dobro bi mi došao koji lupocet jer me glava rasturala, tak da sam njih tražila da mi daju nešto za tintaru, a drugo jutro su mi donjele šalicu kave kad su sebi kuhale.
    Stvari za higijenu i naravno ručnike.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E da, i MM je bio kroz dan skroz s nama, sve dok nismo išli spavat.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Annie, što nisi i ti imala ručak u apartmanu? Mi smo dobivali po dvije porcije, a s obzirom da sin ne bi pojeo praktički ništa, to je bilo sasvim dovoljno za MM i mene.
    Inače, ja sam bila u trenirci i po danu i po noći.
    Ne zaboravite ponjeti najdraže igračke, iako i oni tamo imaju igračaka.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 10.05.2021. at 20:42

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure bas vam hvala stvarno ste mi pomogle. jedino se pitam kak cemo izdurati tamo dva dana, jer imam malog hiperaktivca, koji voli trcat, plesat i znam da ce se mozda malo osjecati zatocen tamo.kak mi se cini mislim da ste rekle da ima tv. ima li dvd? voli gledat baby einsteina pa bi mogla kji dvd uzet da g azabavim.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Šnapi, TV imaš, dvd ne. Nina xy, imala sam ručak, kaj nisi pročitala da sam napisala klopa je OK

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam umjesto "ručnik nosiš svoj" pročitala "ručak nosiš svoj"

šnapi, mi smo gledali crtiće na laptopu

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dakle nosimo laptop nema druge.jos da mi je bezicni internet 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj šnapi prvotno napisa
    dakle nosimo laptop nema druge.jos da mi je bezicni internet 8)
    paaaaa, možda ga i imaju
    Svi kompjuteri su im umreženi, i kad im rikne sustav, svi odreda se žale kako ne znaju više ništa napisati rukom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •