Citiraj mamino zlato prvotno napisa
Pa i ako je od vas - previse je. Kao da je, hebate, imala crnog vraga pored sebe. Mislim, ok je propagirati dojenje, ali idete u toliku krajnost, postajete toliko radikalne da pocinjete biti odbojne. Takvim stavom vise odbijate, nego sto cete nekoga educirati, jer na sam spomen Rode ljudi pocinju kolutati ocima. Procitajte se malo, bojkotiramo ovo, ono, zamisli vidjela se bocica na televiziji, a vidi tamo stoji duda...Stvarno vam se pocinjem cuditi, ima pametnih zena medju vama,pa bi valjda trebali znati da tolika radikalnost pocinje biti degutantna. Zasto bi mene koja recimo dojim trebao smetati (kršitelj koda)ov plakat? Tko je odlucio dojiti, ta ce dojiti bez obzira na plakat, bocicu u reklami..Na kraju krajeva, stice se dojam da majke koje ne doje su crni vragovi, a cinjenica je da ce ta djeca odrasti isto kao i moje i vase i da im, istini za volju, ama bas nista nece biti. Jer bi u suprotnom cijela moja generacija vec odumrla.
Oprosti, ali nije baš tako u stvarnosti... da su bar novopečene mame tako sigurne u ustrajanju u svojoj odluci, međutim stvari stoke ovako: velika većina novopečenih mama je jako nesigurna, ima osjećaj da nema pojma, i da sve što savjetuju druge 'iskusne' mame mora bit pravilno :/ . Pogotovo one novopečene mame koje se prije poroda nisu sustavno informirale o dojenju i mogućim poteškoćama. Naglasila sam ovo 'sustavo' jer nije dovoljno samo pročitati/čuti 'majčino mlijeko je najbolje za vaše dijete', i misliti da je to dosta.

Meni su skoro sve 'iskusne' mame govorile da djetetu treba dati dudu da se umiri. E, da nisam visila na Rodinom portalu u trudnoći, sigurno bih ih bila poslušala :/ , i nigdje drugdje (dotada) nisam bila naišla na tekst koji opisuje rizike korištenja dude ako se beba doji.

To je samo jedna u moru korisnih stvari što sam naučila preko ovog portala, i pocrvenim od bijesa svaki put kada se javi netko kao ti s ovakvim argumentima koji su čisto degradiranje