Meni je zasmetala ta bočica iako NISAM dojila, nego sam kao i ti izdajala se vrlo kratko vrijeme i prešla na adaptirano. Ja ne kažem da bočice ne treba proizvoditi, ali ja mislim da nije trebala biti u toj reklami. Uostalom sve te reklame su kao savršenstvo: majka sjedi na kauču, starije dijete sjedi pored nje, mlađe drži u naručju i sve je mekano i fino miriše, savršeno. Pa zašto ne bi mogao biti i taj dio sa dojenjem savršen, zašto je baš u reklami za omekšivač prikazano da se majka izdaja ili se ne zdaja nego daje adaptirano 8) Kad je već sve tako savršeno mogli su bez bočice pa bi ja pomislila kako ta majka i nema problema nego beba savršeno doji![]()
Moja bubica nije dojena i danas sa 20 mjeseci ne zna piti na bočicu, čim je skužila žlicu izbacila je bočicu ( pametno moje malo
)
Nitko mi nikada nije rekao da sam crni vrag jer ne dojim, naročito ne nitko od cura iz udruge ili sa foruma, nego su mi još naprotiv pomogli kako da to prihvatim i kako da se povežem što više sa svojom bebom bez obzira što ne dojim.

, čim je skužila žlicu izbacila je bočicu ( pametno moje malo
)
Odgovori s citatom