-
Ja sam prije neki dan vidjela reklamu i neovisno o ovom topicu sam zapazila bočicu. I upravo sam pomislila:"E, nek ste vi bočicu stavili pametnjakovići...". A onda sam se sjetila svoje drugarice koja je više sva iscrpljena od izdajanja da bi svojoj curici, koja nikako da prihvati dojku, dala svoje mlijeko na bočicu. I tu sam se zamislila. Pa evo i mamino zlato kaže da je u te svrhe koristila bočicu. Mislim da se bočica pojavljuje i gdje treba i gdje ne treba, lično dojim i zagovaram dojenje, ali mi iskreno smetaju komentari tipa "fuj, bljak". To mi upravo stvara kontraefekat o kojem govori mamino zlato. I ja ne vidim da je ona ovdje pljuvala po Rodama. Pljuvanje mi zvuči sasvim drugačije. A što se tiče kupovine bočica prije poroda, da i ja sam je kupila, ali samo za slučaj prijeke potrebe, kao što sam kupila i tonu drugih stvari koje mi nikad nisu zatrebale. Ja sam u trudnoći svim srcem željela da dojim i hvala Bogu pa je tako, ali tu kupljenu bočicu nisam smatrala neprijateljem. Što se tiče davanja svog mlijeka špricom ili kašikom, pa kad bi i to moja izmorena i neispavana drugarica praktikovala, ja vjerujem da bi tek tada odustala od dojenja.
I još da kažem i ovo, lijepo je biti jasan i glasan ali ima nekad mjesta i onoj da "mirna voda brijegove valja".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma