danas smo bili u pedijatra i cula joj je sum na srcu :shock: :shock:
rekla je da ne mora biti nista ali ipak nas salje na ultrazvuk.
a sinoc se zalila da je boli u grudima... ne znan sta cu![]()
![]()
molim podrsku, slicna iskustva...
danas smo bili u pedijatra i cula joj je sum na srcu :shock: :shock:
rekla je da ne mora biti nista ali ipak nas salje na ultrazvuk.
a sinoc se zalila da je boli u grudima... ne znan sta cu![]()
![]()
molim podrsku, slicna iskustva...
i Luka ima šum na srcu, ali funkcionalan
čuje se kad ima temperaturu ili kad je aktivniji
isto ga je pedijatrica čula u nekoj virozi
poznajemo par kardiologa privatno i svi su potvrdili da je to prilično često kod djece, ali da budemo 100% sigurni (i mirni) preporučen je UZV koji je sa sigurnošću potvrdio da nema ništa
još sam ovo našla na net.hr
e sad, nama se Luka nikad nije žalio da ga išta boli ili steže u prsimaOdgovorio:
Doc.prim.dr.sc. Milivoj Jovančević
pedijatar
Veći broj djece i odraslih ima tzv. fiziološki šum na srcu. Riječ je o šumu koji nastaje strujanjem krvi kroz srce. Kada je krv gušća (u vrijeme kada se javi manjak tekućine a to je najčešće kada dijete ima temperaturu) šum bude glasniji. Po svojim obilježjima (slušanjem na slušalice) u većine se može reći da je riječ o nedužnom šumu bez daljnjih pretraga.
savjetujem ta da ipak što prije obavite ultrazvuk pa ste mirni
i vibram da nije ništa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
a sad vidim da ima i ovaj topic
ma da, procitala sam sve na internetu ali isto sam zabrinuta. na ultrazvuk smo naruceni tek za dva tjedna (privatno ali isto moramo toliko cekat)...
necu bit mirna do tada. i ja sam imala sum, ultrazvuk je potvrdio da nije nista. nadam se da ce tako biti i kod nje...
Imga prvotno napisa
ukucala sam bila u pretraznik i nista mi nije izbacilo. odnosno, je, ali puno topica, neke i s podrucja prehrane koje uopce nemaju veze s ovom temom?
Kakvo mu je željezo? Moj D.je imao šum na srcu zbog premalo željeza, nakon dvije kure Ferum leka šum se nestao.
joj, curica je. neznam, nikad nismo vadili krv. zar moze od toga bit? hvala, nisam znala.