Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: život poslije rođenja

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno život poslije rođenja

- Vjeruješ li u život poslije rođenja?
    - Naravno, sigurno postoji nešto nakon rođenja. Možda smo ovdje baš zato da se pripremimo na život poslije rođenja.
    - To je glupost! Nema života poslije rođenja. Kako bi taj život uopće izgledao?
    - Ne znam točno, ali uvjeren sam da će biti više svjetla i da ćemo moći hodati i jesti svojim ustima.
    - To je potpuna glupost! Znaš da je nemoguće trčati! I jesti svojim ustima. Pa zato imamo pupčanu vrpcu! Kažem ti: poslije rođenja nema života!
    - Pupčana vrpca je prekratka. Uvjeren sam da postoji nešto poslije rođenja. Nešto posvema drugačije nego ovo sto živimo sada.
    - Ali niko se nije vratio od tamo. Život se poslije rođenja završava! Osim toga život nije ništa drugo nego postojanje u uskoj i mračnoj okolini.
    - Pa ne znam bas točno kako izgleda život poslije rođenja, ali cemo u svakom slucaju sresti našu mamu. Ona će zatim brinuti za nas.
    - Mama?!? Ti vjeruješ u mamu?! Pa gdje bi po tvome ta mama bila?
    - Svuda oko nas, naravno. Zahvaljujući njoj smo živi, bez nje ne bismo uopste postojali.
    - Ne vjerujem! Mamu nisam nikada vidio, zato je jasno da ne postoji.
    - Da. Moguće. Ali ponekad, kada smo potpuno mirni, možemo je čuti kako pjeva i miluje naš svet. Znaš, uvjeren sam da život poslije rođenja zapravo tek zapocinje...!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jesi još 2 u1 ?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jesam. zasad. još malo...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel bebica i dalje Uma? Znam da nije mjesto za pitati ali..Znatizelja nije ubila macku!! Ajme, koje gluposti pisem. Caj od mente radi cuda!! Kissi kissi..

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zasad. pokloebali su me malo vidjet ćemo kad se bude rodila... (jedva čekam...)

ps- nemojte misliti da sam ja ovo o bebama napisala, to mi je moj dragi jučer pokazao, kaže da je on ali stoposto laže...
    Bilo mi je preslatko, morala sam postati, nadam se da ne kršim neki zakon o autorskim pravima ili tak neš...

Cure, divne ste!!! Hvala vam što se tako brinete za mene i bebicu! Vaša podrška me smiruje i uopće me više nije strah ničega!!!! (samo sam uzbuđena malo)

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mamma_mia pitala sam se jesi li rodila! i polozila kolokvije
    prekrasna pricica! hvala ti na njoj! zelim ti krasan porod!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

priča je super

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •