-
Boli prepona
Da li je neko imao ili ima bolove u preponi u trudnoći. Počeli su mi sredinom petog mjeseca i ne popuštaju, a javljaju se kad mirujem pa ustanem da hodam, a imam osjećaj ko da će mi noga otpast. :/ Bojim se da nema veze s trombozom...
-
Osoblje foruma
mene često boli u preponama baš kod promjene položaja. Ja uvjerena da je to od kila.
-
Mogao bi biti kakav živac, ali mogla bi biti i preponska vena. Dobro bi bilo da odeš kod doktora, a u međuvremenu razmisliš o nabavkama čarapa za vene.
Pogotovo ak imaš u familiji tih problema.... Tako jaka bol kakvu opisuješ i nije baš normalna.
-
mene boli u preponama ali samo na lijevoj strani (prije su me bolile kosti doktorica mi je rekla da se sve priprema za porod) ali je ovo drukčije jedan dan sam sjedila i ustala se i zabolilo me i sada stalno, uskoro idem doktorici pa ću vidjeti.i počelo je prije tjedan dana a sada sam u 33tj.
-
Eh, to je tačno taj bol, i to u lijevoj preponi
Možda je i do položaja bebice, moja je malo niže, pa mi baš pritišće donji dio stomaka i mjehur kad hodam.
-
da ne bude nikakve sumnje radije doktoru, razumljivo je da se splašimo na svaku bol ( dobro ne baš svaku ) ipak je bebač u pitanju ( a naravno i briga za vlastito zdravlje )
-
meni su rekli da je to zbog širenja - doduše ja sam u 40tj pa je to i logično
-
ja nisam pitala dr. ali sam na forumu vidjela da vecinu cura boli jedna ili obje prepone...mene boli negdje od 25 tjedana ali samo jednom je bila nepodnosljiva bol
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma