Cure, znate li radi li koji privatni labos u zg subotom?
Cure, znate li radi li koji privatni labos u zg subotom?
Prvu subotu u mjesecu radi Breyer, Ilica 191, a svaku subotu LAbor, Barčev trg.
ali ako je za vađenje bete, nalazi tek u ponedeljak, a u Suncu u subotu za par satipippi prvotno napisa
evo dosad iz sunca svaki put nalazi za 1 sat. psst ukoliko ne dodju na fax ili mail broj lab-a je 3046020 (za jarun), server im ponekd steka pa mail ne prodje.
nellyxy ovo je zlatna informacija. Nisam se sjetila vaditi krv na Jarunu! ccc gdje mi pamet! Thanks! Mogu tamo vaditi i oni koji nisu osigurani preko Sunca?
Nego za info..., ako vadite krv subotom u Breyeru nalazi su tek u ponedjeljak....
potpisujem nelly
meni su iz pol. sunce (ja vadila u trnjanskoj) i poslali na mail za 2 h
mi smo zvali jer su rekli nalaz za 1 - 1,5 h pa kad nije došlo, mi nazvali
isto psssst, ako u trnjanskoj vadite, a ne stigne nalaz u očekivanom roku 01/5497-316
i koliko znam, rade subotom
ne treba vam njihovo osiguranje, bez police je bhcg 135 kn, sa recimo L policom 67,5 kn
mislim da ja imam L al nisam ništa platila
al nisam ni sigurna koja je...
Onda imas od ranije zakljucenu policu, za novije se placa 50% ukoliko pretraga nije indicirana od njihovog dr.-a.
jok, nova je
al ju je ugovorio i platio moj poslodavac (a imamo poprilično zaposlenika) pa možda imaju neki "deal"
mislim da onda imas silver ili gold policu.
Ili ce Rn. doci poslodavcu.
evo pogledala sam
na nalazu piše L, al na iskaznici naziv poslodavca, bit će da je to neka specijalna.
enivej, brzi su i to je najbitnije
Ja sam htjela pitati postoji li neki privatni labos u Karlovcu?valjda će neka karlovčanka ovo vidjeti....