sve pohvale vukovarskom rodilištu.prekrasni su svi djelatnici.
veliko im hvala.![]()
sve pohvale vukovarskom rodilištu.prekrasni su svi djelatnici.
veliko im hvala.![]()
u kojem su ti smislu bili prekrasnibig_mamma prvotno napisa
big_mamma ajde malo detaljnije opisi![]()
kad si rodila, jesu ti sve objasnjavali sto su ti radili...
steta da se big mama ne javlja, bas me zanima.
jest da ima jos do poroda, al sad sam otkrila ovu temu i vjerojatno cu roditi tu, sta da se sad vozam, ali se nadam da ce biti bolje nego sto si ti anjica opisala na drugim topicima, tipa dohranjivanje, protiv prirodnog poroda... hmm... ima li nade?
ja sam rodila 2006., ali je nekoliko mojih frendica rodilo nedavno u razmaku od 3 mjeseca, i nazalost pomaka![]()
sto se tice big mamme imam osjecaj kao da je djelatnica bolnice
ginekolozi u bolnici ti nazalost ne poznaju termin prirodni porod![]()
za ne dohranjivanje se mozes izboriti, kad ti sestre odnesu bebu idi s njima, tako sam ja radila, i super je sto bolnica ima rooming-in
i ja vec polako razmisljam za drugi porod, kako se izboriti za prirodan, ne znam jesi vidjela plan poroda, ja sam ga mislila ako bude trebalo odnijeti i javnom biljezniku
Ajd javljajte makar na pp o rodilistu u VU. Termin mi je 6.6. no jos nisam sa sigurnoscu utvrdila hoce biti OS ili VU. Prvo dijete sam rodila u Osijeku i nisam bas zadovoljna. Ustvari onda nisam nista znala pa sam mislila da sve to tako mora, ali sada........
lunic ne znam kakvo je stanje u Osijeku, jos malo pa ces na trudnicki tecaj, pretpostavljam, pa ti je onda najbolje na licu mjesta s ginekolozima vidjeti sto i kako mozes ocekivati
anjica, ne usudim se jos gledati plan poroda, da ne pocnem onda vec i o tome brinuti. ali pogledat cu svakako kako se bude blizio termin.
ali ja zelim da mi se bebac rodi u nasem VU, bilo bi mi nekako ruzno da mu pod mjesto rodjenja pise Osijek. ok, glup razlog, znam...![]()
gle ja sam mogla birati ili Vukovar ili Zagreb, i izabrala sam Vu zbog rooming-ina i jednog poroda dnevno, znaci nije strka, ne lezis nekoliko sati odvojena od bebe...