Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Autosjedalice Renault-gdje kupiti i kakve su?

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Autosjedalice Renault-gdje kupiti i kakve su?

Naime, vidjela sam slučajno oglas u knjižici Moja prva godina. E sad, jel zna netko gdje se mogu nabaviti te Renault autosjedalice? Imamo Scenica. Trebamo od 9-18 kg.
    Jel ima netko takvu autosjedalicu i što može reći o njoj?
    Hvala!

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imas u Renaultovim autokucama

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anjnica, gdje si skinula taj Avatar? Baš je dobar.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Renault autosjedalice zapravo proizvodi Romer, koliko ja znam. Obično su skuplje kad se kupuju u auto salonima te s nazivom proizvođača automobila u odnosu na originalni Romerov model, a zapravo se radi o istoj sjedalici. Usporedi cijene pa onda odluči.

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala, cure.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mI smo imali prije autosjelicu kao, jelte, Renault, a proizvođač je bio Kiddy.
    Po meni je to totalno bezvezno bacanje novaca, odgovarat će i druga kvalitetnija sjedalica, ne mora biti kupljena isključivo u Renault salonu jer tako plaćaš i njihovo ime

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    mI smo imali prije autosjelicu kao, jelte, Renault, a proizvođač je bio Kiddy.
    Po meni je to totalno bezvezno bacanje novaca, odgovarat će i druga kvalitetnija sjedalica, ne mora biti kupljena isključivo u Renault salonu jer tako plaćaš i njihovo ime
    Moja je pretpostavka bila da je Renault naručio izradu autosjedalica prilagođenih modelima automobila. Očito sam se prevarila. Vidi se da ne znam ništa o marketingu
    Znači u tome je kvaka!

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

isto tako i citroen ima kiddy koji je u biti romer, a cijena mu je prava sitnica- oko 4.000 kn- ja neki dan pitala u citroenu. u biti bila sam tamo i pitala čisto za nju da ju vidim. i frajer mi govori da u 5 godina njihove auto kuće nisu naručili ni jednu, niti su imali potrebe zbog cijene, tako da nije bilo ništa od gledanja.

mislim da ti se te sjedalice raznih autokuća ne isplate ni po cijeni, a sumnjam i po kvaliteti :/

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Definitivno se ne isplate. Bezveze. Umjesto da promoviraju autosjedalice na akcijama (barem upola toliko koliko promoviraju nove aute) i na taj način utječu na svijest ljudi, oni bubnu takve cijene.
    Ipak ću se držat isprobanih proizvođača autosjedalica..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tea prvotno napisa
    isto tako i citroen ima kiddy koji je u biti romer, a cijena mu je prava sitnica- oko 4.000 kn- ja neki dan pitala u citroenu. u biti bila sam tamo i pitala čisto za nju da ju vidim. i frajer mi govori da u 5 godina njihove auto kuće nisu naručili ni jednu, niti su imali potrebe zbog cijene, tako da nije bilo ništa od gledanja.

mislim da ti se te sjedalice raznih autokuća ne isplate ni po cijeni, a sumnjam i po kvaliteti :/
    ovako je bilo i prije 5 godina kad smo kupovali Picassa, kad sam ih pitala za sjedalicu najprije mi nista nisu znali reci, onda su izvukli neke prospekte, pa na kraju nasli i cijenu koja je bila boli glava

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ispravak, prije 6 godina, a k tome sam pitala za sjedalicu za bebe, gledali su me kao da sam pala s Marsa 8)

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    Citiraj Tea prvotno napisa

ovako je bilo i prije 5 godina kad smo kupovali Picassa, kad sam ih pitala za sjedalicu najprije mi nista nisu znali reci, onda su izvukli neke prospekte, pa na kraju nasli i cijenu koja je bila boli glava
    ista stvar

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tea, Kiddy je romer :shock: ? A ja napala MMa kako trebamo drugu sjedalicu jer je ova neka bezvezna i sigurno niš ne valja jer ni iskusniji od mene nikad nisu čuli za nju

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

branka1, nemoj me hvatat za riječ, mislim da je negdje pisalo, da sam to pročitala negdje na forumu :?

ma čiji god daje kiddy, ne vrijedi te pare :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Išla ja to odmah reći MMu u kupaonu, a on kaže - ahaaaa, to je ona kaj ne valja pa smo morali ići kupiti drugu . I kaj smo ono kupili? Romer?

Kupili smo doduše. Maxi cosi, ali potrebne su nma dvije radi dede i bake koji čuvaju dijete

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

kolko ja znam, citroeni, renaulti i drugi francuzi pod svojim imenima drže romerice
    mazde i ostali koreanci, japanci i sl drže maxi-cosice.
    Samo skuplje, ofkors jer je dizajn prilagođen...

nisam sigurna, tako da..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •