Naime, vidjela sam slučajno oglas u knjižici Moja prva godina. E sad, jel zna netko gdje se mogu nabaviti te Renault autosjedalice? Imamo Scenica. Trebamo od 9-18 kg.
Jel ima netko takvu autosjedalicu i što može reći o njoj?
Hvala!
Naime, vidjela sam slučajno oglas u knjižici Moja prva godina. E sad, jel zna netko gdje se mogu nabaviti te Renault autosjedalice? Imamo Scenica. Trebamo od 9-18 kg.
Jel ima netko takvu autosjedalicu i što može reći o njoj?
Hvala!
Anjnica, gdje si skinula taj Avatar? Baš je dobar.
Renault autosjedalice zapravo proizvodi Romer, koliko ja znam. Obično su skuplje kad se kupuju u auto salonima te s nazivom proizvođača automobila u odnosu na originalni Romerov model, a zapravo se radi o istoj sjedalici. Usporedi cijene pa onda odluči.
mI smo imali prije autosjelicu kao, jelte, Renault, a proizvođač je bio Kiddy.
Po meni je to totalno bezvezno bacanje novaca, odgovarat će i druga kvalitetnija sjedalica, ne mora biti kupljena isključivo u Renault salonu jer tako plaćaš i njihovo ime
Moja je pretpostavka bila da je Renault naručio izradu autosjedalica prilagođenih modelima automobila. Očito sam se prevarila. Vidi se da ne znam ništa o marketingubranka1 prvotno napisa
![]()
Znači u tome je kvaka!
isto tako i citroen ima kiddy koji je u biti romer, a cijena mu je prava sitnica- oko 4.000 kn- ja neki dan pitala u citroenu. u biti bila sam tamo i pitala čisto za nju da ju vidim. i frajer mi govori da u 5 godina njihove auto kuće nisu naručili ni jednu, niti su imali potrebe zbog cijene, tako da nije bilo ništa od gledanja.
mislim da ti se te sjedalice raznih autokuća ne isplate ni po cijeni, a sumnjam i po kvaliteti :/
Definitivno se ne isplate. Bezveze. Umjesto da promoviraju autosjedalice na akcijama (barem upola toliko koliko promoviraju nove aute) i na taj način utječu na svijest ljudi, oni bubnu takve cijene.
Ipak ću se držat isprobanih proizvođača autosjedalica..
ovako je bilo i prije 5 godina kad smo kupovali Picassa, kad sam ih pitala za sjedalicu najprije mi nista nisu znali reci, onda su izvukli neke prospekte, pa na kraju nasli i cijenu koja je bila boli glavaTea prvotno napisa
ispravak, prije 6 godina, a k tome sam pitala za sjedalicu za bebe, gledali su me kao da sam pala s Marsa 8)
Tea, Kiddy je romer :shock: ? A ja napala MMa kako trebamo drugu sjedalicu jer je ova neka bezvezna i sigurno niš ne valja jer ni iskusniji od mene nikad nisu čuli za nju![]()
![]()
branka1, nemoj me hvatat za riječ, mislim da je negdje pisalo, da sam to pročitala negdje na forumu :?
ma čiji god daje kiddy, ne vrijedi te pare :/
Išla ja to odmah reći MMu u kupaonu, a on kaže - ahaaaa, to je ona kaj ne valja pa smo morali ići kupiti drugu. I kaj smo ono kupili? Romer?
Kupili smo doduše. Maxi cosi, ali potrebne su nma dvije radi dede i bake koji čuvaju dijete
![]()
kolko ja znam, citroeni, renaulti i drugi francuzi pod svojim imenima drže romerice
mazde i ostali koreanci, japanci i sl drže maxi-cosice.
Samo skuplje, ofkors jer je dizajn prilagođen...
nisam sigurna, tako da..