Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: cjelodnevno spavanje

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno cjelodnevno spavanje

U brizi sam. Kćer mi ima 5 godina i u petak je došla iz bolnice gdje je boravila 5 dana zbog moraxello bakterije. Dobivala je nešto slično penicilinu 3 puta dnevno intravenozno. U petak i subotu nije bilo nikakvih neuobičajenih znakova. Da bi se u subotu ujutro nakon normalnog i uobičajenog noćog sna od cca. 10 sati probudila oko pola sedam i nakon normalnih aktivnosti zaspala ponovno oko 11. Mislili smo dijete je umorno i neka si odspava, ali se nije budila do 18 sati poslijepodne, kad smo je probudili ali je i dalje tražila da je ostavimo na miru da joj se spava. Održavali smo je budnom oko 1 sat kad je opet zaspala i spavala do ujutro u 6, znači praktički u komadu 19 sati. Nema povišenu temperaturu ni ikakvih drugih znakova bolesti, ne žali se na nikakve bolove, ali smo u velikoj brizi jer se nikada do sada nismo sreli s tim. Neznamo da li da se javimo pedijatrici, koja radi popodne, da odeo na hitnu ili da jednostavno pričekamo daljnji razvoj događaja i na šta da dalje obratimo pažnju. Molimo za pomoć.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moj je B isto nedavno bio skršen nekim virozama, jedna za drugom i onda je, kad je već praktički bio zdrav, jednostavno bio grozno skršen. Ležao je po cijele dane, dremuckao, tražio da ga nosimo jer ga bole noge (stvarno je izgledalo ko' da ne može niti stajati). Bio mi je totalno u komi. I mi smo se malo uplašili, ali je nakon par dana prošlo. Još uvijek nije onako turbo živahan (kao što on inače jest), ali je puno bolje. Vjerojatno tim malim tjelešcima treba malo da se oporave, nakon ovakvih šokova.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nadam se da je samo to u pitanju. Neka spava i tjedan dana ako hoće, samo da nije neka boleština.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

gle moj bubi je imao mjesec dana kad smo bili u bolnici i isto je primao takve terapije...kad smo došli doma tjedan dana je samo spavao dan i noć...budio se samo na ciku...ostalo samo spavanje...čak je i spavao dok je jeo...trebalo mu je valjda odmora...
    znam da je tvoj mišić puno veći ali možda treba samo odmora....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •