mozda zena zeli 24-satni roomin in...mikonja prvotno napisa
koliko sa ja cula novo rodiliste nece sigurno do kraja godine otvorit svoja vrata, a meni je isprid nosa, zaklanja mi pogled na Brac![]()
mozda zena zeli 24-satni roomin in...mikonja prvotno napisa
koliko sa ja cula novo rodiliste nece sigurno do kraja godine otvorit svoja vrata, a meni je isprid nosa, zaklanja mi pogled na Brac![]()
budu li ažurni oko dojenja kao i do sada, zavraga nam sve.....trinity prvotno napisa
ma ja mislim da oni mic po mic (nazalost puzevim koracima) polako napreduju
nije ni situacija s dojenjem ista kao prije 6 godina, no po onome sto cujem bolja je i nego prije 3 godine (moj zadnji boravak u ustanovi, iskljucivo sam dojila), tako da je moj opci zakljucak da se napreduje, a i bolnica zeli status prijatelja djece pa se i kadar obrazuje.
moj dojam splitskog rodilista je vise pozitivan nego negativan, ali daleko od onog sto bih prizeljkivala da sam sad u situaciji da trebam roditi
znači, ništa još od novog. A dobro, zadovoljit ćemo se sa starim
s ovim se slažem ali mislim da bi se zaista više mogli potruditi oko dojenja....kad sam ja s malcem bila tamo 3 dana nakon poroda nitko nije pitao da li nam treba pokazati kako bebu staviti na prsa i kako ispravno dojiti....trinity prvotno napisa
ja sam pročitala sto stvari u vezi dojenja al jedno je teorija a drugo praksa....
hvala Bogu, slijedila sam neki svoj instikt a i malac je odmah prihvatio cicu (dojimo i danas i to je sada već godinu dana) al kad sam imala pitanje u vezi dojenja sve sestre su me izbjegavale....tako da mi je ostala ona narodna-uzdaj se u se i u svoje kljuse....nažalost....
sada ima sestra dojilica koja objašnjava i pokazuje onima koji hoće slušat 8)
sada ima sestra dojilica koja objašnjava i pokazuje onima koji hoće slušat 8)
pa ta sestra informator bila je u bolnici i prije 3 godine, jedino mislim da je nema svaki dan (npr. vikendom)
ja je ne vidjeh....a bila sam u rodilištu ned, pon, uto i dio srijede... :?trinity prvotno napisa
ne znam. ja bila 8 dana i vidila je 7.
ali ove godine. možda se promijenilo 8)
Ja bila od nedjelje popodne do srijede i vidila je u ponedjeljak ujutro i srijedu ujutro.
a jeste vidile neki dan u slobodnoj
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx
vec dva i po mjeseca nekoristen prostor...
a kad su ono izbori? mozda se tad bude sjekla pokoja vrpca
saga se nastavlja
Rodilište KBC-a Split stopirali bespravni graditelji
cc cc cc
Uh, ovo sve skupa tako jadno i žalosno. Nikad reda kod nas![]()
ja mislim da je to sramotno.Suncem.m. prvotno napisa
bez obzira sto mi mislili o novom rodilistu, smatram da je to veliki korak naprijed za zene koje ce radjati u njemu, a velika sramota sto vec par mjeseci zjapi prazno, a rodilje i dalje radjaju u staroj zgradi. neki kazu ako su mogle do sad radjat tamo sta im fali i sada, ali mislim da je zbilja katastrofa da jedan takav prostor stoji prazan i neiskoristen vec mjesecima radi skupine ucjenjivaca![]()
Meni se čini da ću ja roditi ovo dijete i biti trudna s drugim dok se splitsko rodilište otvori.
Ova država je otišla davno u p.m.
Prvo godinama planovi za uopće gradnju i kad napokon sve krene tisuću i jedan problem.
Sramota!!!
Ja sam tako ljuta zbog ovoga dode mi da organiziram prosvjed i zakrcim Poljicku ulicu![]()
meni su rekli da cu drugo dijete rodit u novom...
nazalost, nisam bas sigurna u to...lara26 prvotno napisa
pa poceli su radit cestu. receno je da im treba 3-4 mjeseca za to. dogovorili su se sa svima. jel ti znas jos nesto?trinity prvotno napisa
a bilo bi lijepo da se više ta saga sa novim rodilištem završi....
znam da ima treba oko 4 mjeseca da zgotove, vidila da su prije 2 tjedna otprilike srusili one stare crne barake, ali nisam cula da su se dogovorili s Pavlovom, Tonkicem i dr. (sto ne znaci da nisu). Isto tako ne vidim nikakve druge radove na toj cesti, a pogled s balkona mi je tocno nasuprot te ceste, tako da je vidim skoro cijelom njenom duzinom.lara26 prvotno napisa
Bilo bi super ako bi cesta bila gotova u iducih 3-4 mjeseca i onda da otvore rodiliste. Drzim fige svima da bude tako, a i nadam se da ce tako biti (zbog lokalnih izbora).
a ok. mislila sam da znas nesto vise.
dogovorili su se sa pavlovom, on je bio zadnji. tako je meni rekla krtica iz poglavarstva. sad samo da krenu s radovima.
aj drago mi je da su se dogovorili...lara26 prvotno napisa
i cestitam na trudnoci![]()
ej cestitke na trudnoci :D
hvala Bogu da su se napokon dogovorili sa svima, veselim se pocetku a jos vise zavrsetku radova
amo splite!
Pa onda ima nade da drugo dijete rodim u novom rodilištu...
Prve bebe u novom splitskom rodilištu tek dogodine
cini mi se kako se ipak jos nisu dogovorili...
i danas sam cula od osobe koja radi na ginekologiji da je otvaranje rodilista za sv. duju... :/
ali je hm :/ ko zna
prije sam se nadala da će se otvorit zbog posla a sad se nadam da ću uživat kao rodilja![]()
Nevjerovatno kojiglavno da dvorana niče, a nakon rukomentnog prvenstva zjapit će prazna!!! Fuj
![]()
Nek im je svima na dušu!!
jel tko sluša Marinkovića na radio st čula san da rodilište neće do 7mj bit gotovo a ja se nadala da ću ga doćekat![]()
možda, ali možda uspijem stisnit i rodit u novom rodilištunessa prvotno napisa
![]()
uspiju li oni stisnit vlasnike i napravit tu ukakanu cestu![]()
onda ćeš da se nastiskašLoryblue prvotno napisa
![]()
jer kako su krenili neće do ko zna kad bit gotovo
tješim se, tješim.
i mantram da ga završe i puste u pogon do 7. miseca :D
lory čestitam i ja a kad je termin
tu smo negdi
nemam blage.nessa prvotno napisa
sutra ću na pregled pa vidit šta će skontat dr.
po meni je 7. misec definitivno, a ako se dobro sićam računa se prvi dan zadnje M + 7 dana. po tome je termin 12.7. :?
jesmo li blizu?
lory po toj računici meni je 8.7 osim ako ne urani kao i prva mi a meni je pregled u idući četvrtak pa ću znat točno
Pa Lory!!!!!!!!!!!!!!!!
Cestitam draga, sva sam se najezila![]()
http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
evo cure imate tu računalo poroda
Lory i tu čestitam :D i u tickeru ti broj dana to go nije dobar![]()
i meni je ovaj moj ticker malo čudan.pirica prvotno napisa
ili ja nosim ko mačka![]()
![]()
idem ga pokušat popravit.![]()
popravila.
valjda je sad ok![]()
nije mi stvarno jasno kako je došlo do greške :?pirica prvotno napisa
super si ti primjetila. ja uopće nisam i sve se veselim kako imam još 180 dana. koji sam ja tudum![]()
joj loryblue, fulala 2 mjesecacestitam! :D
![]()
u profilu odredis sto ce ti stajati u potpisu.
ne smijes staviti pravi ticker nego samo link na ticker, kao i ostali.
e da znam doć do tickera stavila bi ja link :/
A ja sam se nadala da drugo dijete cu roditi u novom rodilištu... :/ Ipak još ću se malo nadati da će biti sve gotovo do lipnja 8)