Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Pedijatar u Rijeci?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Pedijatar u Rijeci?

neka mi netko preporuči dobrog pedijatra u Rijeci.
    prebacila bi Noin karton a neznam gdje.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo na Kastvu kod dr. Smoljan Hero. Jako sam zadovoljna sa njom i sa sestrom.Odličan je dijagnostičar, odličan pristup djeci, uvijek na raspolaganju i preko telefona. Mala je ordinacija i nikada nema gužve, nema čekanja...
    Čula sam iskustva od prijateljice sa dr.Obersnel. Super je kao lječnik, ali ima živčanu medicinsku sestru kojoj je uvijek teško odgovarati na tvoja pitanja, stalno je gužva ..... nemaš gdje parkirati....

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a gdje je dr.Smoljan Hero,je na Šporovoj jami,tamo gdje je ona ambulanta ili negdje drugdje?

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi smo ti u centru kod dr. Jurković. dr. Tomašić više nije s njom u ordinaciji, nego na Krimeji. dr. Tomašić je jako prodojeća. obje su simpatične, koliko sam čula dr. Jurković je i sjajna dijagnostičarka. eto, ako ti paše grad ili drugi kraj svemira, ostavim ti brojeve na pp.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Dr. Smoljan Hero je na Kastvu, preko puta Šporove jame. Stari dispanzer, prvi kat. Tel 691-496

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

thalia ajde mi pošalji brojeve na pp
    šta tomašička više nije na brajdi?
    ima sama svoju ordinaciju?
    znam da na brajdi nisu primale djecu veću jer su bile prenatrpane.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    thalia ajde mi pošalji brojeve na pp
    šta tomašička više nije na brajdi?
    ima sama svoju ordinaciju?
    znam da na brajdi nisu primale djecu veću jer su bile prenatrpane.
    je, tomašićka je sad na krimeji, preko puta one velike zgrade, jel jadrolinije? i sigurno prima jer smo je mi ulovili na dežurstvu jednu subotu i rekla nam je da se preselila pa joj sigurno treba pacijenata. a i sreo je MM u pekari neku večer, ona ga pozdravlja, on zuji u pince

koji broj hoćeš? od jurkovićke? jer od tomašićke ovaj novi ne znam, ali sigurno ima pod dom zdravlja krimeja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi smo kod dr. Smoljan-Hero... jako smo zadovoljni :D

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

hvala Vam, zvati ću jurković da vidim da li prima,malo nam je bliže od tomašičke.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ipak smo se odlučili za tomašićki,zvala sam ju i prima,sutra idem do nje.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Aphro prvotno napisa
    mi smo kod dr. Smoljan-Hero... jako smo zadovoljni :D
    I mi, isto zadovoljni smo makar mi je sestra nekad znala dignuti tlak ali dobro sad......
    Zna biti gužve ali mi je super da dr na telefon objasni sve a i bila je vrlo podupiruća što se dojenja tiče.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja definitivno moram naći novog pedijatra za I. jer ću se s ovom posvađati prije ili kasnije, pa možda bolje da izbjegnem sukobe

Je li netko od pedijatara koje ste ovdje preporučili sklon prirodnijim načinima liječenja i ne propisuje antibiotike za svaku prehladu?

skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tilja prvotno napisa
    Ja definitivno moram naći novog pedijatra za I. jer ću se s ovom posvađati prije ili kasnije, pa možda bolje da izbjegnem sukobe

Je li netko od pedijatara koje ste ovdje preporučili sklon prirodnijim načinima liječenja i ne propisuje antibiotike za svaku prehladu?
    Ja sam zadovoljna sa našom. Dr Vlašić Estela na novoj cesti u Opatiji.
    Jaaaaaako prodojeća i općenito ok.

Samo sitnica - bili smo s L. na cijepljenju i popodne je dobila
    malu temp. i to sam javila telefonom.
    Dogovorili smo se ako do ujutro temp. ne padne da ću se
    javiti da se dogovorimo što dalje.
    Ujutro je bilo ok i nisam je nazvala.

Nazove ona mene samo da pita kako je :shock:
    Baš sam se iznenadila. Ugodno. I sestra je baš super.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i ja ti ponavljam, dr. jurković i dr. tomašić. do sada, u dvije godine, niti jedan antibiotik, niti jednom prigovor na dojenje, nikakve mrkvice i sokići s 4 mjeseca...

ipak, mislim da je dr. tomašić koja je sad na krimeji zericu pro-prirodnija i pro-dojeća. a kod dr. jurković je sestra Goranka, zmaj! najbolja sestra na čitavom svijetu

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mi smo kod dr.tomašić i super nam je. noi je prepisala dosta antibiotika ali stvarno nije imala drugog riješenja.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala
    Morat ću se onda odlučiti između Kastva, Opatije i Krimeje

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj skviki prvotno napisa
    Ja sam zadovoljna sa našom. Dr Vlašić Estela na novoj cesti u Opatiji.
    Jaaaaaako prodojeća i općenito ok.
    to je i naša pedijatrica i imam samo pohvale za nju...
    kada mi je bilo najteže i kada sam bila jako blizu odustajanju od dojenja (na preporuku tj. na ucjene onih debila s Kantride ) ona je bila ta koja je napravila sve kako bih nastavila dojiti i zato sve pohvale

inače, MM kaže da moramo brzo napraviti još jedno dijete dok ne ode u penziju

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Možete mi dati broj dr. Tomašić?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Našla sam brojeve
    Dr. Tomašić više ne prima nove, puni su
    Šogor mi je totalno popljuvao dr. Smoljan-Hero pa sad više MM ne želi ni čuti da idemo kod nje

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Koliko će pacijent biti zadovoljan s doktorom ovisi i o pacijentu, a ne samo liječniku. Znam ja 2 mame koje su selile karton od dr Jurković koliko su bile nezadovoljne i ogorčene, a mi smo tamo već godinama svi zadovoljni i svima je preporučujem.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

danas sam dobila ovakvu informaciju u dječjoj ambulanti u Opatiji:
    dijete bi prvu godinu trebalo biti kod istog doktora, jedino ako se promijeni mjesto stanovanja može se seliti
    tako da smo odgodili promjenu liječnika do jeseni.

Blis, slažem se s tobom. Odnos liječnik-pacijent je obostran i ne paše svakome isto. Moj problem s našom pedijatricom je taj što mi jednostavno ne daje priliu da uspostavimo normalnu komunikaciju nego me se riješi u roku 5 sekundi, a meni ostaje brdo neodgovorenih pitanja. I za svaku prehladicu dobijemo antibiotik, a to ne želim, jer inače je zdrava beba i ne želim je trovati lijekovima, pogotovo što joj nikad nije dala raditi nalaze da se vidi radi li se o kakvoj bakterijskoj infekciji ili ne

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo kod Dr.Smoljan-Hero i jednostavno mislim da nije dovoljno educirana ni stručna jer sam joj ja morala takoreći objasniti o čemu se radi.Inače je jako ljubazna i ok su i ona i sestra,dati će savjet ali...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kod dr. Obi i zadovoljni smo, potpora dojenju (ful se uživi kad pičamo o dojenju), prirodna dohrana i dr. A trebala bi imati dvije sestre, koliko imaju djece. Do sada je bilo tako, da u koliko smo naručeni, bili smo i primljeni, za razliku od ginekologice Z. gdje čekam po PAR sati, ali to je druga tema.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj blis prvotno napisa
    Koliko će pacijent biti zadovoljan s doktorom ovisi i o pacijentu, a ne samo liječniku. Znam ja 2 mame koje su selile karton od dr Jurković koliko su bile nezadovoljne i ogorčene, a mi smo tamo već godinama svi zadovoljni i svima je preporučujem.
    ja sam na kraju od preporuka došla do ovoga. izgleda da ćemo i mi karton i put pod noge. strašno sam ljuta, povrijeđena i izgubila sam povjerenje. mrzim kad me liječnici tretiraju kao tuku bez mozga, a od zdravog djeteta mi rade bolesno i tjeraju na bespotrebne pretrage bez da išta objasne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •