Citiraj mimich prvotno napisa
mene je bilo strah svih tih vrtickih bolescina, a jos vise da ga netko ne pogodi kockom u glavu ili nesto slicno
on je stvarno prezivahan....u sekundi se popne na kauc, stolic...uzasno je brzoplet

Dorian je krenuo u jaslice sa nepune 2 godine i do sada je dobio cesto po glavi od klinaca (nista strasno),jednom pao niz stepenice (kratke) i ogrebao celo i nos,u jednoj posjeti se zaletio u stakleni stol i rasjekao celo...bilo je jos svakojakih padova...zelim ti samo reci ono sto su meni ovdje rekli,ne treba se bojati niti djecijih padova (sve dok nisu sa metar visine),niti virusnih infekcija...ono sto je opasno su bakterijske infekcije i tada treba pod hitno reagirati sa antibiotikom..Udarci u glavicu im ne mogu nista vise nastetiti nego djetetu bez pumpice prema tome pumpica nije prepreka za vrtic i toga se ne trebas bojati.Mi se sa Dorianom stvarno ponasamo kao da je i nema a isto je uzasno brzoplet..ne mozes mu biti stalno za petama..
Hvala Bogu, od kad smo ju stavili,nismo imali nikakvih problema sa njom i nadam se da ce tako i ostati a to zelim i svim vasim malcima!