-
gospodo šetajući po ovoj stranici sasvim slučajno naišao sam na ovu istu koja se tiče i mene samog dakle ja imam isto hidrocephalus hipertensivus sada imam 34g živim s tim od tri mjeseca svog života prvu operaciju sam imao u dobi od 3mj tada mi je ugrađena pumpica tako zvana valvula s tim sam živio do sedme godine života a ova cjevčica što ide prema dolje bila je samo do malo ispod vrata kada sam imao sedam godina učinjena mi je revizija sistema kod prim dr andreja koglera i prvi put i drugi put kod istog dr koglera i stim sam živio sve do 22godine života i tada sam prvi put imao problema sa tim sistemom drenažnim ja odem kod istog doktora koglera gdje sam išo sve ove godine na kontrolu dođem kod njega sa 22g imao sam jake bolove u glavi pado sam u nesvjest nisam znao šta ću ja kod njega on me pošalje na snimanje ct glave toraksa obdomena znači cjelog sistema za drenažu ja mu donesem sve nalaze on kaže da je sve u redu a meni i dalje nije dobro i onda ja njemu kažem štza vi hoćete da vam još donesem od nalaza da mi vjerujete da ja stvarno imam problema i onda me dr kogler ostavi u bolnici u vinogradskoj i operira me već treći puta to je bilo 2000g i evo hvala bogu sad normalno živim stim idem redovno na kontrole pritišćem pumpicu jednom tjedno nekad mi je pumpica tvrda nekad mekana ovisno o vremenu bar kod mene je tako ako nekog nešta zanima u vezi ove bolesti slobodno nek mi se javi rado ću pročitat i kolko mogu i odgovorit
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma